Öğrenci Kariyeri Banner

Türkiye'ye Aşık Olmanıza Neden Olacak Seri: Show Me Turkey

Türkiye'ye Aşık Olmanıza Neden Olacak Seri: Show Me Turkey

Türkiye doğal güzellikleriyle harika bir ülke. Çok fazla turist çeken bir ülke olmasının elbette çok sebebi var. Gezilecek birçok yeri, vatandaşlarının bile haberdar olmadığı büyüleyici mekanları var. 

Fakat bu güzellikleri belki bilmiyor belki de şartlar yüzünden gidip gezemiyoruz. Bu harika ülkenin harika şehirlerinden tüm dünyanın haberdar olmasını amaçlamış olan Halil Bekar ise youtube kanalında bu amaca hizmet ediyor. 

Kendine has çekimleri, görüntü geçişleriyle sadece tanıtmıyor. Şehri bize hissettiriyor. Klasik gezelim görelim mantığından ziyade kendine has üslubuyla harika videolar ortaya çıkarıyor. Başınızın dönmesine hazır olun.

Başlattığı 'Show Me Turkey' projesinin ilk videosunu izlediğinde anlatmaya çalıştığım şeyi anlayacaksınız. Seri Trabzon'dan başlıyor.

7 dakikada Trabzon'u iliklerinize kadar hissediyorsunuz. 

Serinin ikinci videosu Afyonkarahisar'dan geliyor.

Büyük Taaruz'un başladığı şehir, Afyon. Bilinmedik onca yönüyle, izlerken kendine hayran bırakıyor.

Kendine şiir yazdıran şehir, Sakarya...

 

Şehir tüm güzellikleriyle önümüze seriliyor. Sakarya'yı da bu video ile tekrardan tanıyor ve keşfedilmesi gereken birçok yeri olduğunu öğreniyoruz. 

 

Bu seride şimdilik üç şehir var. Fakat kanalda bambaşka harika videolar da var. 

Türkiye'nin semaları...

Böyle güzel ve emek dolu işlerin her zaman hak ettiği değere ulaşmasını temenni ediyor, sizi Halil Bekar'ın youtube kanalıyla baş başa bırakıyoruz. 

Yepyeni ve güzel videoların gelmesi ve bu kanalın amacına ulaşabilmesi dileğiyle..

 


0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.