Öğrenci Kariyeri Banner

Türkiye'nin İlk Distopik Dizisi Sıcak Kafa'dan Resmi Fragman Geldi!

Türkiye'nin İlk Distopik Dizisi Sıcak Kafa'dan Resmi Fragman Geldi!

Netflix'in yeni Türk dizisi Sıcak Kafa'dan ilk resmi fragman yayınlandı. Konuşarak bulaşan bir salgın hastalığını konu alan dizinin, son dönemlerin en çok konuşulan yapımları arasında yerini alması bekleniyor.

Netflix, bir süre önce resmen duyurduğu yeni Türk dizisi Sıcak Kafa için yeni bir fragman paylaştı. Yayınlanan fragman, konusuyla zaten epey ilgi çekmiş olan diziye olan beklentiyi daha da yükseltmeyi başarıyor.

Yıldız Oyuncular Bir Arada!

Sıcak Kafa için paylaşılan ilk kapsamlı fragmana baktığımızda, dizinin tansiyonunun daima yüksek olduğu görülüyor. Dizi, son dönemlerde Türkiye'de en çok konuşulan yapımlar arasında şimdiden yerini alacak gibi duruyor.

Yazar Afşin Kum’un aynı adlı eserinden uyarlanan Sıcak Kafa, konuşma yoluyla bulaşan bir salgın hastalığı ele alıyor. Bu hastalık insanlarda daha önce hiç görülmemiş bir delilik haline neden oluypr. 

Merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosunda; Haluk Bilginer, Osman Sonant, Hazal Subaşı, Şevket Çoruh ve Erdem Akakçe gibi hem sinema hem de TV işleriyle yakından tanıdığımız isimler bulunuyor. 

Sıcak Kafa Fragman:

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.