Öğrenci Kariyeri Banner

Online Sertifika Alabileceğiniz Eğitim Siteleri!

Online Sertifika Alabileceğiniz Eğitim Siteleri!

Kendini geliştirmek isteyen genç ya da yetişkin, her yaştan kişiye hitap eden eğlenceli ve bilgilendirici ücretsiz online eğitim ile sertifika alabileceğiniz siteleri sizler için derledik.

1 - EdX 

edX', Harvard ve MIT işbirliği ile kurulan herkese açık online bir eğitim platformudur. Geniş içerik seçeneği ve Linkedln uyumlu olması nedeniyle sıkça tercih edilmektedir. Şimdiye kadar 34 milyondan fazla kişinin eğitim aldığı bu sitede 2800 adet kurs seçeneği bulunmaktadır. Üstelik bu sitedeki aktivitelerinizi Linkedln hesabınız ile bağlayabilir ve kariyer sahiplerinin çalışmalarınızı görmesini sağlayabilirsiniz. 

 

2 - Bilgeİş

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) tarafından kurulan geniş içerik yapısına sahip bir ücretsiz kurs programıdır. Program Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından desteklenen bir projedir. Burada her kullanıcıya 100 tane kurs fırsatı sunulmaktadır. Bu kursları tamamlayan kişilere ODTÜ tarafından ücretsiz sertifika verilmektedir. Kurslar grafik tasarım, blog yazma ve yönetim ile ilgili detaylı profesyonel içeriğe sahiptir. 

Ücretsiz Verilen Kurslar: 

• InDesign ile Broşür Tasarımı

• Adobe Illustrator CC 2015 Kullanarak İnfografik Tasarımı

• Adobe Photoshop Temelleri

• WordPress Kullanarak Web Sitesi Hazırlama

• Ürün Fotoğrafçılığı

• Arama Motoru Optimizasyonu (SEO)

• Sosyal Medya

 

3 - Google Dijital Atölye

2015 yılından bu yana aktif şekilde dijital pazarlama, dijital ortam vb bilginizi arttıracak eğitimlerle 106 dersi bünyesinde barındırıyor. Dijital Atölye sertifikalarını kendi CV'nize, LinkedIn profilinize ve diğer kariyer sitelerine ekleyebilirsiniz. Yetkinliğinizin bir kanıtı olacak bu sertifikalar işinizi veya kariyerinizi ilerletmenize fayda sağlayacaktır.

 

4 -Udemy

Udemy, yetişkinlere ve öğrencilere yönelik, alanında profesyonel gönüllü eğitmenler tarafından oluşturulan kursları içeren eğitim teknolojisi, kitlesel çevrimiçi açık ders ve bir çevrimiçi öğrenme platformudur. 70 binden fazla eğitmenin hazırladığı 155 bin kursa erişebilirsiniz.

 

Kaynak


Merve Akbağ

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Merve Akbağ..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.