Öğrenci Kariyeri Banner

Türkiye'de En Çok Güvenilen 20 Ünlü Belli Oldu!

Türkiye'de En Çok Güvenilen 20 Ünlü Belli Oldu!

MediaCat ve Ipsos, 2023 yılında Türkiye'de en çok güvenilen ünlüleri açıkladı. 20 ismin bulunduğu "Celebrity Güven Endeksi" isimli listede spordan müziğe, sinemadan televizyona farklı alanlardan birçok ünlü isim yer aldı.

İşte Türkiye'nin En Güvenilir 20 Ünlüsü!

MediaCat ve Ipsos tarafından her yıl gerçekleştirilen anketin 2023 yılı versiyonuyla birlikte Türkiye'de en güvenilir 20 ünlüyü açıklandı. Ankete göre; Türkiye'nin en güvenilir ünlüsü Haluk Levent oldu.

'Ünlülerin size herhangi bir ürün veya hizmet hakkında tavsiyede bulunduğunu düşününüz. Lütfen her bir ünlüye ne derece güveneceğinizi belirtir misiniz?' sorusuyla hazırlanan araştırma kapsamında 10-16 Ekim 2023 tarihleri arasında, CAWI (bilgisayar destekli online görüşme) tekniğiyle toplam 1000 kişiyle görüşüldüğü ve sonuçların bu verilere dayandığı belirtildi.

Türkiye'de en çok güvenilen 20 ünlü ismin yer aldığı listenin ilk 4'ünde Haluk Levent, Kenan İmirzalıoğlu, Müge Anlı ve Beyazıt Öztürk yer alıyor. Listenin beşinci sırasında Şener Şen, altıncı sırasında Acun Ilıcalı, yedinci sırasında Haluk Bilginer, sekizinci sırasında ise Kıvanç Tatlıtuğ bulunuyor.

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.