Öğrenci Kariyeri Banner

Türk Yönetmen Ahmet Atalay'dan Milyon Dolarlık Filmlere Taş Çıkaracak Kısa Film

Türk Yönetmen Ahmet Atalay'dan Milyon Dolarlık Filmlere Taş Çıkaracak Kısa Film

Birçok önemli blockbuster filme imzasını atan Türk yönetmen Ahmet Atalay'ın imzasını attığı Hollywood yapımı aksiyon filmi The Cure (Son Çare) izleyicileriyle buluşmaya başladı. Youtube üzerinden yayınlanan kısa film, coronavirüs salgınından çok daha önce çekilmeye başlanmış olmasına rağmen virüs temasıyla karşımıza çıkıyor.

Mission Impossible Yansımalar, 13 Saat, Transformers gibi yapımların fragmanlarının kurgusuna imza atan başarılı isim Ahmet Atalay'ın yönetmeni olduğu kısa film The Cure, Youtube üzerinden gösterimini yapmaya başladı. Türkiye'de henüz yapılmamış ve Hollywood esintilerinin görüldüğü The Cure, ölümcül bir salgın hastalığı odağına alıyor. Hastalığın tedavisi için üretilen aşı krize neden oluyor. Uluslararası ilaç şirketleri ve örgütler, aşıyı ele geçirmek çeşitli planlar hazırlıyor.

The Cure'un hayata geçirilmesi için yönetmen Ahmet Atalay bir stüdyodan destek almadığını açıkladı. 2 seneye yayılan bir sürede çekilen film, yalnızca 3 kişilik bir ekibe sahip. The Cure, Hollywood Hyperware Film Festivali'nde En İyi Yönetmen ve En İyi Aksiyon Filmi ödüllerinin sahibi oldu. Galası Los Angeles Raleigh'de yapılan Son Çare, Youtube üzerinden izlenebiliyor.

Filmin maliyeti ise 15 Bin Dolar!

 


Edip Gençler

Software Development Engineer

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.