Öğrenci Kariyeri Banner

Ticaret Bakanlığı Deprem İçin e-Seferberlik Başlattı!

Ticaret Bakanlığı Deprem İçin e-Seferberlik Başlattı!

Ticaret Bakanlığı, depremden zarar gören vatandaşların öncelikli ihtiyaç ürünlerinin satılacağı e-Ticarette Deprem Yardımlaşma Seferberliği (e-Seferberlik) başlattığını duyurdu.

e-Ticaret Desteği!

Bakanlıktan gelen açıklamaya göre depremden zarar gören vatandaşlara destek olmak amacıyla e-ticarette Deprem Yardımlaşma Seferberliği başlatıldı. Gönüllülük esasına göre yürütülecek e-seferberliğe ülkede faaliyet gösteren elektronik ticaret pazar yerleri, bu platformlarda faaliyet gösteren satıcılar ile kargo ve lojistik işletmeleri katılım sağlayacak.

Depremde öncelikli ihtiyaç ürünlerinin satışının yapılacağı e-Seferberlik’te elektronik ticaret yerlerinin satıcılardan herhangi bir komisyon bedeli almayacağı, satıcıların ürünlerini indirimli fiyatla satışa sunacağı belirtilerek “Vatandaşlarımızın satın aldığı ürünler belirlenecek teslimat noktalarına Bakanlığımız koordinasyonumda ilgili platformlar ile kargo ve lojistik işletmecileri tarafından ulaştırılacaktır” ifadesine yer verdi.

Kaynak


Merve Akbağ

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Merve Akbağ..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.