Öğrenci Kariyeri Banner

THY Deprem Bölgelerinden Yapılacak Uçuşlar İçin Fiyat Sabitledi!

THY Deprem Bölgelerinden Yapılacak Uçuşlar İçin Fiyat Sabitledi!

Güneydoğu Anadolu Bölgesinde meydana gelen deprem sonrasında Türk Hava Yolları, deprem bölgelerinden İstanbul'a yapılacak uçuşların fiyatlarını sabitlediğini duyurdu.

Türkiye, merkez Kahramanmaraş Pazarcık olan 7.7 büyüklüğünde bir depremle karşı karşıya kaldı. 10 ilde büyük yıkımlara neden olan bu deprem sonrasında tüm kurum ve kuruluşlar yardım için harekete geçti.

13 Şubat'a Kadar Sabit Fiyat!

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Açıklamada şirketin Adana, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Elazığ’dan İstanbul’a yapılacak olan uçuşları 13 Şubat’a kadar 100 TL olarak sabitlediğini belirtti. Bunların yanı sıra şirket, deprem bölgelerine insani yardım malzemelerinin ve arama kurtarma ekiplerinin ulaştırılması için AFAD koordinasyonunda çalıştıklarını açıkladı. Şu ana kadar 47 uçuşun gerçekleştiğini de ekledi.

Bu kapsamda Adana, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Elazığ’a giden yardım uçaklarının dönüş uçuşlarının vatandaşların kullanımına açıldığını ifade etti. Uçuşlardaki yolcu düzenini sağlamak için mobil uygulama ya da internet sitesinden rezervasyon oluşturulabileceğini de belirtti.

Kaynak


Merve Akbağ

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Merve Akbağ..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.