Öğrenci Kariyeri Banner

Telefonunuzda Mutlaka Bulunması Gereken Harika Uygulamalar!

Telefonunuzda Mutlaka Bulunması Gereken Harika Uygulamalar!

Cep telefonlarımızda birçok uygulama bulunuyor, ancak çoğunluğu zaman öldürmekten başka bir amaçla kullanılamıyor. Aşağıda listelemiş olduğumuz uygulamalar, vaktimizi daha faydalı bir şekilde geçirmemizi ve aynı zamanda hayatımızı kolaylaştımamızı sağlayabilirler.

İşte her telefonda bulunması gereken, oldukça işe yarayan uygulamalar: 

Sleep Cycle

Yorgun uyananlar ya da mütemadiyen uykusuzluk çekenler, bu uygulama tam da sizler için oluşturulmuş. Sleep Cycle uyku düzeninizi siz hiçbir şey yapmadan düzene sokma iddiasında. Şöyle ki; uygulama nefes ritminizi takip ederek derin uykuda olmadığınız doğru anda sizi uyandırarak dinç bir şekilde güne başlamanızı sağlıyor.

Geló

Geló, fotoğraflar üzerine ekleyeceğiniz biçimsel filtrelerle yepyeni detayları yakalama imkânı sağlıyor. Bir renkli karenin nasıl yepyeni bir sanatsal fotoğraf ortaya çıkarmak için fayda sağlayacağını düşünüyorsanız, hemen deneyin.

Magisto

Magisto,uzun videolar arasından bir türlü seçemediğiniz kısımları sizin adınıza kesiyor. Uygulama videoların kayda değer bölümlerini seçip ayıklayarak yeni bir video oluşturabiliyor, araya seçeceğiniz fotoğrafları birbirinden kaliteli efektlerle ekliyor.

Mint

Harcamaların kontrolü ayın ilk günü hepimiz için çocuk oyuncağı olsa da harcama kalemleri arttıkça, ekstra giderler kendini gösterdikçe hesaplar birbirine karışıyor. Mint, bütçenizi, harcamalarınızı özel kategoriler ve anlaşılır grafiklerle sizden daha titiz bir şekilde takip ediyor.


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.