Öğrenci Kariyeri Banner

Stranger Things Sinematik Evreni Geliyor

Stranger Things Sinematik Evreni Geliyor

Son yılların popüler dizisi olan Stranger Things, birkaç ay önce dördüncü sezonunun yayınlanmasıyla birlikte izleyicilerle buluşmuştu. Dizinin baş yapımcısı Shawn Levy, katıldığı 74. Emmy Ödülleri’nde Stranger Things Sinematik Evreni’ni geliştirdiklerini duyurdu. 

Evreni geliştirirken Marvel Entertainment Başkanı Kevin Fiege ile birlikte zaman geçirdiklerini söyleyen Levy, Marvel’ın popüler kahramanı Deadpool’un da sinematik evrende yer alabileceğini belirtti. Bir sonraki Deadpool filminin yönetmen koltuğuna oturacak olan Shawn Levy, Deadpool ile Stranger Things’i birleştirmek ile ilgili şunları söyledi: “Tuhaf bir şekilde, Ryan Reynolds ve ben nasıl olur da bir 'Deadpool'-'Stranger Things' birleşimi yapabileceğimizi çözmeye çalışıyorduk. Henüz çözemedik, ama konu masada.”

Dizinin Spinoff'u Çıkıyor

Öte yandan dizinin yönetmeni Duffer Kardeşler, şu anda Stranger Things’in spinoff dizisi üzerinde çalışıyor. Beşinci sezonu ile ekranlara veda edeceği söylenen dizinin yeni sezonunun ne zaman çıkacağı ise henüz bilinmiyor. 

Eğer izlemediyseniz Stranger Things dizisine göz atabilirsiniz. Şimdilik 4 sezondan oluşan bu dizi, Hawkins isimli bir kasabada yaşayan çocukların ve gençlerin alternatif evren ve doğaüstü kahramanlarla olan savaşını anlatıyor. 1980'li yıllarda geçen dizi, dönemin havasını yansıtarak izleyicileri kendisine çekiyor. 

Stranger Things'in 1. sezon fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz: 

 

Kaynak


 


Sıla Tanrıverdi

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Sıla Tanrıverdi..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.