Öğrenci Kariyeri Banner

Dolarla Para Kazanmanızı Sağlayacak İnternet Siteleri!

Dolarla Para Kazanmanızı Sağlayacak İnternet Siteleri!

İnternet üzerinden kolayca para kazanmanızı sağlayacak birçok site mevcut. Ancak çoğunluğu TL üzerinden ve daha düşük rakamlarda kazanç sağlamanıza yardımcı oluyor.

Bu içeriğimizde sizlerle paylaşmış olduğumuz siteler, yetenekleriniz doğrultusunda kolay bir şekilde dolarla para kazanmanıza yardımcı olacaktır.

İşte Türkiye'de çalışıp dolarla para kazanmanızı sağlayacak internet siteleri:

1- Fiver.com

Tasarım, çizim, çeviri gibi birçok alanda iş yapabileceğiniz bir freelancer platformudur. Yeteneğiniz olan alana göre iş alıp müşterilere sunabilirsiniz.

2- upwork.com

upwork.com'da uzun vadeli ve kapsamlı işler için verilen ilanlara ulaşabilirsiniz. Daha önce hazırlanmış olan bir dergiyi baştan sona kontrol ederek hataları bulmak gibi işler de yapılabiliyor.

3- etsy.com

Özellikle takı, örgü, hediyelik eşya gibi el işi üretimlerin satılmasına imkan veren bu site kendi yaptığınız ürünleri tüm dünyaya ulaştırmanıza olanak sağlıyor. 

4- Freelancer.com

Fiverr ve UpWork gibi freelance olarak özel işler bulabileceğiniz bir site alternatifi.

5- ÖğrenciKariyeri.com

Bu platformda yapabileceğiniz iş ve eğitim fırsatlarından devamlı haberdar olabilirsiniz.

6- udemy.com

Uzmanı olduğunuz konularda eğitimler hazırlayabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken, içeriklerinizi videolar halinde tanıtmak ve kullanıcılara sunmak. Tabii ki kazancınızın dolarla olması için içeriğinizin de İngilizce olması gerekiyor.

7- shutterstock.com

Çektiğiniz kaliteli fotoğrafları kullanım için yayınladığınız bir stok fotoğraf sitesidir. Haber sitelerinde kullanılan hazır görseller başta olmak üzere internettebulunan pek çok fotoğraf daha önce başkaları tarafından çekilmiş stok fotoğraflardır.


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.