Öğrenci Kariyeri Banner

Steam, Türkiye'de En Çok Satılan Oyunları Açıkladı!

Steam, Türkiye'de En Çok Satılan Oyunları Açıkladı!

Steam, Türkiye'de geçtiğimiz haftanın en çok satan oyunları açıklandı. 

Geçtiğimiz Hafta Türkiye'de En Çok Satılan Oyunlar (20-27 Aralık)

Elden Ring

Fantastik bir dünyada geçen RPG, neredeyse tüm oyuncuların beğenisini kazandı. Steam "Yılın Oyunu" adayı olan Elden Ring, uzun bir sürede daha zirvede yer alacak gibi duruyor..

FIFA 23

İkonik futbol oyunu FIFA'nın en yeni sürümü FIFA 23, bir süre önce oyunseverlerin beğenisine sunulmuştu. Steam'in paylaştığı verilere göre, bu oyunun son bir haftalık süreçte en çok satın alınan yapımlar arasında yer aldığı görülüyor.

Call of Duty: Modern Warfare 2

Activision'ın en yeni Call of Duty oyunu, haftalardır bu listenin içerisinde yer alıyor ve kolay kolay da alt sıralara düşecek gibi duruyor

Dota 2

Valve tarafından piyasaya sürülen Dota 2, tarihin eskitemediği oyunlar arasında bulunuyor. Çevrimiçi çok oyunculu yapıda olan ve LoL rakibi olarak gösterilen oyun, neredeyse her hafta listede kendisine yer buluyor.

Counter-Strike: Global Offensive

Valve tarafından 2012 yılında piyasaya sürülen Counter-Strike: Global Offensive, dünyanın en çok oynanan oyunları arasında yer alıyor. FPS türünün önemli temsilcilerinden olan oyun, ücretsiz hale getirildikten sonra da ilgi görmeye devam ediyor. 

God of War

Kısa bir süre önce PC ekosistemine gelen God of War, ilerleyen dönemlerde de en çok satanlar listesinde yer alacak gibi duruyor

Red Dead Redemption 2

2018 yılında Rockstar Games tarafından piyasaya sürülen oyun, dünyanın en popüler yapımları arasında gösteriliyor. 

Cyberpunk 2077

Ready or Not

Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen Ready of Not'ta SWAT ekibine dahil olup, verilen görevleri gerçekleştirmeye çalışıyorsunuz.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.