Öğrenci Kariyeri Banner

Spotify, Premium Abonelere Ayrıcalıklı Özelliklerini Duyurdu!

Spotify, Premium Abonelere Ayrıcalıklı Özelliklerini Duyurdu!

En çok kullanılan ve sevilen müzik platformlarının başında gelen Spotify, premium abonelere özel uygulamaya koyacağı yeni özelliğini tanıttı.

Spotify, pek çok kullanıcı tarafından uzun bir zamandır en sevilen müzik platformlarından biri haline geldi. Bugün ise platformu ücretsiz olarak kullananları kızdıracak yeni bir özellik açıklandı. Spotify, çalma listelerinde yer alan 'karışık çal' ve 'oynat' tuşlarını birbirinden ayırıyor. 

Karışık Çal ve Oynat Tuşları İkiye Ayrılıyor

Dün yaptığı duyuruyla yeni abonelik fiyatlarını açıklayan Spotify, uzun bir sürenin ardından hizmetlerine zam yapmasının ardından büyük bir tepki topladı.  Ancak Spotify tarafından gelen tek haber bu değildi. Platforma yeni eklenecek olan küçük bir değişiklik de gelen haberler arasındaydı. 

Bir çalma listesini açtığımızda gördüğümüz yukarıdaki buton, çalma listesini doğrudan karışık olarak oynatmamızı sağlıyor. Bu özellik kendi çalma listelerini oluşturan ve aynı şarkıları hep aynı sırada dinlemekten keyif almayanlar için oldukça kullanışlı.

Spotify, yeni özelliği ile çalma listelerinde yer alan bu butonu ayıracağını açıkladı. Yani hem karışık hem de sırayla dinlemeyi sevenler için iki ayrı buton yer alacak. Ancak önümüzdeki günlerden itibaren platforma eklenecek olan bu yeni özellikten yalnızca Spotify Premium aboneleri faydalanabilecek.

 

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.