Öğrenci Kariyeri Banner

Spotify'ın Sevilen Kampanyası Geri Dönüyor!

Spotify'ın Sevilen Kampanyası Geri Dönüyor!

En popüler müzik platformlarından biri olan Spotify, Türkiye'de yeniden ilk üç ay ücretsiz deneme kampanyasını başlattığını açıkladı.

Dünyanın en popüler müzik platformu, ara ara yaptığı ücretsiz deneme süreleriyle kullanıcı çekme konusunda oldukça başarılı. Son olarak Spotify Platinium adlı yeni üyelik planıyla gündeme gelen şirket, ilk kez Premium abonesi olacak kullanıcılar için ücretsiz üç ay deneme imkânını tekrar getiriyor.

31 Aralık’a Kadar Tekrar Üç Ay Ücretsiz Olacak!

Bugün resmi abonelik sayfasında ortaya çıkan bilgiyle birlikte Spotify, ilk kez Premium abonesi olacak olan kullanıcılardan ilk üç ay ücret almayacağını açıkladı. Daha öncesinde bir ay olan deneme süresi bu sayede üç aya çıkarıldı. Bu kampanya, 31 Aralık’ta sonlanacak.

Şirket, belirli aralıklarda yaptığı ücretsiz deneme adımlarıyla, daha fazla aboneyi tarafına çekmek hedefinde. Resmi siteye bakıldığı zaman Bireysel paketin üç aylık ücretsiz denemesinden sonra 20,99 TL olduğu görülüyor.

Bunun dışında Duo paket 1 aylık ücretsiz deneme sonrasında 27,99 TL, Aile paketi 1 ay ücretsiz denemeden sonra 34,99 TL ve Öğrenci paketi de 1 aylık ücretsiz denemenin ardından 10,49 TL olarak bulunuyor. Bu ücretsiz denemeler ise paketi ilk kez kullanacak olan kullanıcılar için geçerli olacak.

Spotify, geçtiğimiz haftalarda ücretli abonelere dair bir açıklama paylaştı. Şirketin açıklamasına göre platformda şu an 195 milyon ücretli abone bulunuyor. Spotify, ücretsiz abone sayısını ise 468 milyon olarak duyurdu.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.