Öğrenci Kariyeri Banner

Trendyol'dan Sivil Toplum Kuruluşlarına Destek!

Trendyol'dan Sivil Toplum Kuruluşlarına Destek!

Trendyol, 29 Kasım Paylaşma Günü'ne özel sivil toplum kuruluşlarına destek olabileceğiniz kampanya başlattı. ''Sepette İyilik'' adı verilen kampanyaya, kuruluşlar tarafından listelenen ürünleri satın alarak destek sağlayabilirsiniz.

Trendyol, vatandaşların ihtiyacı olanlara ve sivil toplum kuruluşlarına bağışlarda bulunarak kutladığı 29 Kasım Paylaşma Günü için özel kampanya düzenleyecek. Kampanyayla birlikte milyonlarca müşterinin, Trendyol aracılığıyla sivil toplum kuruluşlarına destek olabileceğini bildirdi.

Ülkemizde üçüncü kez düzenlenen Paylaşma Günü’ne özel “Sepette İyilik” kampanyasıyla Trendyol, 3 bin üründen elde edilen tüm geliri onlarca sivil toplum kuruluşuna aktaracağını belirtti. Ürünler, doğrudan kuruluşlar tarafından seçilen ürünler olacak.

58 Sivil Toplum Kuruluşuna Destek Verilebilecek!

Trendyol müşterileri, sivil toplum kuruluşları tarafından oluşturulan ürünleri satın alarak toplam 58 sivil toplum kuruluşuna destekte bulunabilecek. Bu kuruluşlar arasında Ahbap, Darüşşafaka, Kodluyoruz, AKUT, Türkiye Alzheimer Derneği, Türk Kızılay, Yeşilay, Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı, Tohum Otizm Vakfı, Her Eve Bir Pati Derneği, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı ve daha nicesi yer alacak.

Paylaşma Günü, 2012 yılında “Giving Tuesday” adıyla ABD’de başladı ve 2022 itibarıyla 80’den fazla ülkede sosyal sorumluluk hareketine dönüştü.

 

Kaynak


Merve Akbağ

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Merve Akbağ..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.