Öğrenci Kariyeri Banner

Spotify'dan Sevindiren Yeni Özellik!

Spotify'dan Sevindiren Yeni Özellik!

Müzik severlerin vazgeçilmez uygulaması Spotify, açıkladığı yeni özellik ile kullanıcılarını hayli heyecanlandırdı.

Kullanıcılarına yeni müzikleri keşfetmeleri, arkadaşlarıyla ortak müzik dinleyebilmeleri, çalma listeleri oluşturmaları gibi pek çok konuda olanak sağlayan uygulama, şimdi de bünyesine müzik severleri sevindirecek yeni özellikler ekledi. 

Önceleri kulağımıza takılan, sevdiğimiz müzikleri telefonlarımıza yükler döne dolaşa dinler, bir süre sonra en sevdiğimiz şarkılardan bile bıkma derecesine gelirdik. Spotify bu noktada yardımımıza koşarak bizlere sınırsız müzikle tanışma imkanı sunmuştu.

Daha fazla şarkıyı kolayca keşfedebileceğiz

Her geçen gün müzik severleri mutlu edecek yeni özellikler geliştiren Spotify, henüz test aşamasında olduğunu belirttiği güzel bir özelliği daha bizlerle paylaşmaya hazırlanıyor

Sevdiğimiz şarkıcıların hoşumuza gidebilecek şarkılarını önümüze çıkartacak yeni bir özellik geliştiren uygulama, akışta gezinirken hoşumuza gidebilecek şarkıları, bu yeni özellik sayesinde bir önizleme olarak karşımıza çıkaracak ve beğendiğimiz şarkıları çalma listemize eklememizi sağlayacak.

Tabii bu kadarla da sınırlı değil. Aynı zamanda beğendiğiniz bir şarkıyı sosyal medya hesaplarımızdan paylaşmak istediğimizde hikayemizin arka planına şarkıyı doğrudan ekleyebileceğiz. Günlük 15 kadar yeni öneri sunan güncellemeler ile de daha fazla müzik ve daha fazla keşif imkanına sahip olabileceğiz.

Kanvas döngülerimize göz atabileceğimiz ve sevdiğimiz şarkıcıyı tek bir yerden takip edebileceğimiz gibi pek çok özelliği daha beraberinde getiren bu yeni güncelleme şimdilik yalnızca İngiltere, İrlanda, Avustralya, Yeni Zelanda ve Kanada’da kullanılabiliyor.


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.