Öğrenci Kariyeri Banner

Öğrenciler İçin Hayat Kurtaran 5 İnternet Sitesi!

Öğrenciler İçin Hayat Kurtaran 5 İnternet Sitesi!

Önceleri bir çoğumuzun evlerinde bulunan o kalın, ağır ansiklopedileri ellerimize alır, sayfaları karıştırır merak ettiğimizin de ötesinde birçok bilgiye ulaşırdık. Ancak, artık günümüz teknoloji çağında ihityaç duyduğumuz ve merak ettiğimiz her bilgiye kolayca internet üzerinden ulaşabiliyoruz.

Ancak henüz keşfetmediğimiz ama hayatımızı kolaylaştıracak birçok sitenin var olduğunu da biliyoruz. Öğrenci Kariyeri olarak sizler için bu sitelerden bazılarını bir araya getirdik.

1- Numbeo

Seyahat etmeden önce gideceğimiz ülke ya da şehir hakkındaki birçok bilgiye ulaşmamıza ve farklı yerlerle kıyaslamamıza imkan sağlayan kullanışlı bir site.

numbeo.com

2- Kiwix

Artık neredeyse tüm hayatımız internet olmuşken, internetsizliği düşünmek pek çoğumuza zulüm gibi gelebilir. Ancak Kiwix isimli site sayesinde, bizlere lazım olan siteleri indirerek internetsiz ortamlarda da kolayca erişim sağlayabiliriz.

kiwix.org

3- Dictation

Özellikle uzun yazılar yazmak fazla zamanımızı alabiliyor ve bazılarımız için yorucu olabiliyor. Hatta birçoğumuz içinden "keşke ben söylesem de şu bilgisayar kendi kendine yazıya çevirse" demişizdir. İşte Dictation da tam olarak bunu yapıyor.

dictation.io

4- Kast

Arkadaşlarınızla birlikte film izlemek istiyor ama evden çıkmaya üşeniyorsanız, Kast sayesinde koltuğunuzdan kalmadan film keyfi yapabilirsiniz.

kast.gg

5- Readsy

Özellikle sunuculuk yapanların işine yarayabilecek, gözlerinizi hareket ettirmenize gerek kalmadan yazıları okuyabileceğiniz bir site Readsy.

Readsy.co

 


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.