Öğrenci Kariyeri Banner

Spotify'dan Büyük Değişiklik!

Spotify'dan Büyük Değişiklik!

Spotify, kullanıcıları Premium'a teşvik etmek amacıyla ücretsiz sunulan özelliklerden bazılarını Premium'a taşıyor.

Popüler müzik uygulaması Spotify, uygulamayı ücretsiz kullanan kullanıcıların deneyimini potansiyel olarak engelleyen değişikliklere imza atıyor. 

Kullanıcıları Premium'a Teşvik Etmeye Çalışıyor!

Yapılan değişikliklere göre, ücretsiz Spotify kullanıcıları artık tekrarlama, belirli şarkı bölümlerine geri sarma, önceki şarkılara geri dönme ya da çalma listesi sıralarını özelleştirme gibi özellikleri kullanamayacak.

Spotify bunun yerine, ücretsiz kullanıcıları için varsayılan çalma yöntemi olarak 'Akıllı Karıştırma'yı benimsiyor. 'Akıllı Karıştırma', dinleme alışkanlıklarınıza bağlı olarak şarkıları çalma listenizin dışında sunuyor. Bu da, geleneksel karışık çalma seçeneğinin artık ücretsiz kullanıcılar için erişilebilir olmadığını gösteriyor.

Spotify, bu gibi değişikliklerle birlikte kullanıcıları premiuma geçmek için teşvik etmeye çalışıyor. Ancak yine de uygulamayı ücretsiz kullanan kullanıcılar için geri sarma ve bir önceki şarkıya gitme gibi temel özelliklerin kaldırılması rahatsız edecek gibi görünüyor.

Söz konusu değişiklikler bugün itibarıyla Hindistan'da yürürlüğe girdi. Ancak diğer pazarlarda da aynı değişikliklerin uygulanıp uygulanmayacağı henüz belli değil.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.