Öğrenci Kariyeri Banner

Spider-Man 4'ün Vizyon Tarihi Açıklandı!

Spider-Man 4'ün Vizyon Tarihi Açıklandı!

Marvel ve Spider-Man hayranlarını havalara uçuracak yeni film sonunda geliyor. Tom Holland’ın oynayacağı, farklı ve daha mükemmel bir çoklu evrende geçen dördüncü Spider-Man filmi için hazırlıkla başlandığı iddia edildi. Söylenenlere göre merakla beklenen film 2024’te vizyona girecek.

Çekimler Hızlandırıldı!

Dördüncü Spider-Man filmi beklenenden daha erken vizyona girecek gibi duruyor. Sinema dünyasından birçok kişiye göre yeni Spider-Man filmi 2024’ün ortalarında yayınlanabilir. Tobey Maguire (veya Tom Holland) ve son üçlemenin yönetmeni olan Jon Watts’ın bu projede yer alacağı belirtildi.

Tobey Maguire ve iki The Amazing Spider-Man filminde Peter Parker’ı canlandıran Andrew Garfield, kendi Spider-Man hikayelerini tamamlamamış olsa da, Spider-Man: No Way Home’da Tom Holland ile Marvel Sinematik Evrenine geri dönüş yaptı. Yeni filmde ise bu isimlere ek olarak Zendeya’nın da olacağı konuşuluyor.

Spider-Man 4’ün çekimlerinin Sony Pictures tarafından özellikle hızlandırıldığı söylendi. Hatta bazı yabancı kaynaklar Sony Pictures’ın çoktan vizyon tarihini belirlediğini iddia ediyor. Ortaya çıkan raporlara göre, Spider-Man 4’ün 12 Temmuz 2024’te sinemalarda gösterime gireceği ön görülüyor.

 

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.