Öğrenci Kariyeri Banner

Sosyal Medya Eğitimi İçin Destekleyici Kaynaklar

Sosyal Medya Eğitimi İçin Destekleyici Kaynaklar

1. Sosyal Medya Yönetimine Giriş, Sosyal Medya Temel Bilgiler / Udemy

Yağız Gürbüz tarafından hazırlanan sosyal medya yönetimi eğitimini, online kurs platformu olan Udemy’den ücretsiz olarak alabilirsiniz. Eğitim, toplam 2 saat sürüyor ve 10 dersten oluşuyor. Bu eğitim daha çok sosyal medyaya yeni başlayanlar için uygun olacaktır. Daha önce bu konuda eğitim almadıysanız temelinizi atmanız için bu eğitim oldukça işinize yarayabilir.

Eğitime ulaşmak için buraya tıklayınız.

 

2. Sosyal Medya Yönetimi / BilgeAdam Akademi

Belirli konu başlıklarıyla içeriği zenginleştirilmiş bu eğitim toplam 20 saat sürüyor. Sosyal medya yönetirken dikkat edilmesi gereken detaylar, stratejiler ve daha fazlasına Bilge Adam Akademi’nin sosyal medya yönetimi eğitiminden ulaşabilir ve böylece bilgi birikiminizi arttırabilirsiniz.

Eğitime ulaşmak için buraya tıklayınız.

 

3. Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı / Boğaziçi Enstitüsü

Selçuk Sunman (Morhipo ve General Mobile Sosyal Medya Uzmanı) tarafından gerçekleştirilen bu eğitim online olup 200tl gibi bir fiyata sahip. Bu eğitimde de sosyal medya yönetimi hakkında ipuçları ve faydalı bilgiler öğrenebilirsiniz. Eğitimin konu başlıkları pek çok konuda size yardımcı olabilir nitelikte. Bu eğitimde Instagram, Youtube, Facebook gibi sosyal medya platformlarının nasıl yönetildiğini öğrenebileceksiniz.

Eğitime ulaşmak için buraya tıklayınız.

 

4. Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı / Mindset Institute – İTÜ

İTÜ tarafından verilen ve oldukça kapsamlı bir sosyal medya eğitimi ile karşınızdayız. Sınırlı kontenjana sahip ve belirli tarihlerde başvuru yapabildiğiniz bu eğitim, 3200tl değerinde bir fiyata sahip ve 84 saat sürüyor. Diğer eğitimler gibi bu da online olarak gerçekleştiriliyor.

Eğitime ulaşmak için buraya tıklayınız.

 

5. Sosyal Medya Yönetimi / Global Enstitü

Online olarak alabileceğiniz bu eğitim, kullanıcılarına ücretsiz ders alma hakkı tanıyor. Programa kayıt olduktan sonra 7 gün içinde eğitiminizi tamamlamanız gerekiyor. Eğitimi başarıyla tamamlarsanız ve sertifika almak isterseniz belli bir ücret ödemeniz gerekiyor. Baskılı sertifika 149tl, pdf şeklinde sertifika tercih ederseniz 59tl ile sahip olabilirsiniz.

Eğitime ulaşmak için buraya tıklayınız.

6. Sosyal Medya Sanatı / Guy Kawasaki (kitap)

Sosyal medya için önerdiğimiz online eğitimlerin yanı sıra kaynak olarak kullanabileceğiniz kitaplar da mevcut. Sosyal medya sanatı da bu kitaplardan biri. Dijital alandaki stratejileri öğrenmek ve sosyal medya hakkında öğrendiklerinizi pekiştirmek adına bu kitaptan da faydalanabilirsiniz.


Aygül Binali

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Aygül Binali..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.