Öğrenci Kariyeri Banner

Son Dakika: Can Kaybı Sayısı 4.544'e Yükseldi!

Son Dakika: Can Kaybı Sayısı 4.544'e Yükseldi!

Son dakika açıklaması yapan AFAD Deprem Risk Azaltma Müdürü Orhan Tatar, can kaybının 4.544'e yükseldiğini açıkladı.

AFAD'ın verilerine göre, saat 04:17'de 7.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan deprem, yerin 7 km altında gerçekleşti.

26 Binin Üzerinde Yaralı Var!

Saat 13.24'te ise merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi olan 7.6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. AFAD Deprem Risk Azaltma Müdürü Orhan Tatar, anlık can kaybının 4.544'e yükseldiğini ve 26 bin 721 kişinin yaralandığını duyurdu.

AFAD'ın verilerine göre, saat 04:17'de 7.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan deprem, yerin 7 km altında gerçekleşti. Saat 13.24'te ise merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi olan 7.6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

Deprem başta Malatya, Gaziantep Diyarbakır, Adıyaman olmak üzere birçok kentten hissedildi. Depremin ardından bölgede ekiplerin yoğun çalışması sürüyor. AFAD Deprem Risk Azaltma Müdürü Orhan Tatar, anlık can kaybının 4.544'e yükseldiğini ve 26 bin 721 kişinin yaralandığını duyurdu.


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.