Öğrenci Kariyeri Banner

Cristiano Ronaldo ve Leonardo Bonucci'den Türkiye'ye Deprem Desteği!

Cristiano Ronaldo ve Leonardo Bonucci'den Türkiye'ye Deprem Desteği!

Milli futbolcu Merih Demiral, Cristiano Ronaldo'nun deprem için Türkiye'ye destek verdiğini paylaştı. Açıklamalara göre Ronaldo'nun imzalı bir forması açık artırmayla satılacak ve tüm gelir deprem bölgesine gönderilecek. Bir diğer yıldız futbolcu Leonardo Bonucci'nin de ülkemize destek verdiği bildirildi.

Kahramanmaraş’ta dün gerçekleşen iki deprem, binlerce insanın hayatına kaybetmesine ve on binlercesinin ise yaralanmasına neden olmuştu. Arama kurtarma çalışmaları devam ederken birçok şirket ve ünlü isimden deprem bölgesine destek geldi.

Christiano Ronaldo, İmzalı Formasını Satacak!

İtalya’nın Atalanta takımında forma giyen Merih Demiral, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada Cristiano Ronaldo gibi dünyaca ünlü sporcuların Türkiye’ye destek verdiğini açıkladı. Demiral, yaptığı paylaşımda Ronaldo ile görüştüğünü, efsane futbolcunun Türkiye’de yaşananlar konusunda üzgün olduğunu belirtti.

Milli futbolcu, koleksiyonundaki imzalı Cristiano Ronaldo formasının satılacağını belirtirken gelirin tamamının Ahbap aracılığıyla deprem bölgesine bağışlanacağını ifade etti.

Milli futbolcu, katılmak isteyenlerin mention atabileceğini, mesaj atabileceğini veya teamdemiral@gmail.com üzerinden mail aracılığıyla ulaşabileceğini belirtti. 

Leonardo Bonucci’den de Destek Geldi

Demiral, bir başka gönderisinde ise İtalyan futbolcu Leonardo Bonucci’nin destek verdiğini açıkladı. Yıldız defans oyuncusunun üzüntüsünü dile getirdiğini ve insanımızın yanında olduğunu aktaran Demiral, Bonucci’nin imzalı bir Juventus formasını da bağışladığını duyurdu. 

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.