Öğrenci Kariyeri Banner

Slaytlarınızı Bu Ücretsiz Programlarla Hazırlayın!

Slaytlarınızı Bu Ücretsiz Programlarla Hazırlayın!

Okulda veya iş yerlerinde önemli bir yer kaplayan slayt sunumlarını etkileyici bir şekilde yapmak ve sunmak gerekiyor!

Google Slaytlar

Google Slides (Slaytlar) hem hızlı hem de ücretsiz bir servistir. Bu yüzden birçok kullanıcısı mevcuttur. Bulut tabanlı bir slayt uygulamasıdır. Bu sayede slaytlarda yaptığınız her değişikliği hızlı bir şekilde kaydedebilirsiniz. Bu şekilde slaytlarınızda istenmeyen kayıplar yaşamaz, erişimi kolay işler çıkarabilirsiniz.

Prezi

Bu uygulamanın sağladığı çeşitli animasyonlar sayesinde sunumlarınızı oldukça çekici ve eğlenceli hale getirebilirsiniz. Zoom Reveal özelliği bulunan Prezi, kullanıcılarına en önemli bilgileri ekrana taşıma imkanı da sunuyor. Aynı zamanda hem ücretli hem de ücretsiz temalardan faydalanabiliyorsunuz. 

Microsoft Powerpoint Online

Sahip olacağınız bir Microsoft hesabıyla bu tüm zamanların popüler uygulamasını rahatlıkla kullanabilir, ayrıcalıklarında faydalanabilirsiniz.

Keynote

Aynı Microsoft Powerpoint’in Windows’ta artık ücretsiz olması gibi gibi Keynote’un da temel versiyonu Mac ve iOS kullanıcılarına ücretsiz bir şekilde sunulmakta. Oldukça basit bir program olan Keynote, aynı zamanda Microsoft Powerpoint kullanmayı tercih eden kişilerle ortak çalışmalara da izin verip kullanıcılarına kolaylık sağlıyor.

Visme

Visme, çevrimiçi kullanabileceğiniz bir program olarak karşımıza çıkıyor. Tasarımcı olmayanların da profesyonel insanların da oldukça güzel ve interaktif sunumlar hazırlayabilmesini sağlayan Visme, diğer programlara göre daha farklı özellikler sunuyor. Ayrıca Visme, programı ücretsiz kullanan kullanıcılarına 100 MB’lik bir depolama alanı ve sunum paylaşma imkânıyla diğer programlardan ayrılıyor.

Xtensio

Bu programın ayrıcalıkları sayesinde profesyoneller marifetlerini çok güzel bir şekilde sergileyebilir. Basit bir arayüze sahip olmasına rağmen oldukça işlevsel bir program olan Xtensio, ücretli ve ücretsiz olarak da kullanılabiliyor. Programın içerisinde kendisine özel hazır şablonlara da sahip olduğunu söylemeliyiz. Bu programın tek dezavantajı tek kullanıcı hesabı tarafından kullanılabilmesi.

Zoho Show

Zoho Show, aynı Google Slaytlar gibi bulut tabanlı bir slayt hazırlama programıdır. Kullanıcıların yeni slaytlar oluşturması, iş birliği yapması ve renkli slaytları kolaylıkla paylaşabilmesini sağlayan program aynı zamanda kullanıcılarına on farklı dil seçeneği sunuyor. Bu uygulamanın da internet bağlantısı istediğini dile getirmeliyiz.

Kaynak için tıklayınız

 


Simay Kurtçu

Site İçerik Koordinatörü

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.