Öğrenci Kariyeri Banner

Siri'ye ChatGPT Desteği Geliyor!

Siri'ye ChatGPT Desteği Geliyor!

ChatGPT yeni gelen bir güncellemeyle iPhone kullanıcıları ChatGPT'yi daha etkin bir şekilde kullanabilecekler. ChatGPT yeni güncellemeyle artık Siri entegrasyonu kazanıyor.

OpenAI sohbet botu ChatGPT'nin iOS uygulamasını yakın zamanda duyurmuştu. Uygulama kısa zamanda Apple Store'un en çok indirilen uygulaması oldu. Bu ilginin üzerine şirket yeni özellikler getirdi. Artık son sürüm Siri entegrasyonunu destekleyecek. iPhone kullanıcıları sesli komutla ChatGPT'yi kullanabilecek.

ChatGPT, Siri ile Entegre Oluyor!

ChatGPT'de yapılan son güncellemeler kullanıcıların dikkatini çekiyor. Artık iPhone sahipleri sesli komutla Siri üzerinden ChatGPT'yi kullanabilecek. OpenAI, konuşma teknolojisinden yararlanarak yapay zekayı Siri'ye entegre ediyor.  

Ayrıca yeni güncellemeyle kullanıcılar ChatGPT isteklerini kısayol olarak kullanabilecekler. Böylece ChatGPT ile diğer uygulamalar arasındaki entegrasyon artaracak. Yapay zeka, diğer mesajlaşma ve not alma uygulamalarıyla yanıtlarını paylaşacak. 

Dikkat çeken bir diğer yenilik ise  ChatGPT'nin cevaplarının farklı uygulamalara aktarılmasını sağlayan “sürükle ve bırak” desteği oldu. Böylece cevapları kolayca not uygulamasına kaydedebilir veya mesaj olarak gönderebilirsiniz. 

Ayrıca artık iPad'de de ChatGPT kullanılabilecek. Böylece tam ekranda kusursuz bir deneyim yaşayacaksınız. 

Geçtiğimiz günlerde Apple CEO’su Tim Cook ChatGPT hakkında açıklamalarda bulundu. Tim Cook, ChatGPT gibi yapay zeka araçlarını günlük hayatta kullanmaya başladığını söyledi. Ancak kaygıları olduğunu ve bunları ele almanın zamanı geldiğini de ekledi.

 

Kaynak

 


Kardelen Özen

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Kardelen Özen..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.