Öğrenci Kariyeri Banner

Sinemaların Açılmasıyla En Çok Neler İzlendi?

Sinemaların Açılmasıyla En Çok Neler İzlendi?

Pandemide kapalı kalan sinemalar yakın zamanda açıldı. Sinemaların açıldığı Temmuz ayından beri en çok izlenen filmleri sizler için derledik.

Salgın kısıtlamaları boyunca kapalı kalan sinemalar, ancak normalleşme ile açılabilmişti. Sinemaların açılmasıyla beklediğimiz birçok film vizyona girdi ve sinemaya gitmek isteyenler güzel filmlerle karşılaştı. Ülke çapında yaklaşık 2 ayda 2,8 milyon bilet kesildi.

Hızlı ve Öfkeli 9

Fast and Furious serisini sona yaklaştıran film Hızlı ve Öfkeli 9, dünyada 1 Nisan tarihinde vizyona girmişti. Film, 8 haftada 917 bin 274 adet bilet sattı.

Black Widow

Ajan Natasha’nın bir Avenger olmadan önceki hayatına odaklanan, Marvel’in son sinema ürünlerinden Black Widow, Türkiye’de 362 bin 589 adet izleyiciye ulaştı.

The Suicide Squad: İntihar Timi

28 Temmuz’da vizyona girdi. 1 aydır vizyonda olan film, Türkiye’de 171 bin 831 bilet sattı.

Korku Seansı 3: Katil Şeytan

“Gerçek bir hikayeden esinlenmiştir” ibaresiyle yine korkuseverlerin ilgisini üzerine çeken Korku Seansı, üçüncü filmiyle 26 Mayıs’ta izleyiciye ulaşmıştı. Sinemaların açılmasıyla Türkiye’de de gösterime giren Korku Seansı 3: Katil Şeytan, 2 ayda 134 bin 242 bilet sattı.

Arınma Gecesi: Sonsuza Dek

Purge serisinin beşinci filmi olan Arınma Gecesi: Sonsuza Dek, 30 Haziran’da sevenleriyle buluştu. Yasakların kalkmasıyla Türkiye’de bu sene vizyona giren ilk filmlerden olan Arınma Gecesi: Sonsuza Dek, 2 ayda 127 bin 198 adet bilet satarak listenin beşinci filmi olmayı başardı.

Kaynak için tıklayınız

 


Simay Kurtçu

Site İçerik Koordinatörü

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.