Öğrenci Kariyeri Banner

Sıkıldıysan Bu Oyunları Oynamamış Olabilirsin!

Sıkıldıysan Bu Oyunları Oynamamış Olabilirsin!

Arkadaşlar hepimiz evde çok sıkılmadık mı? Ee dışarıya da çıkamıyoruz? Online dersler, sınavlar, projeler, quizler… Okula gitmesek de evde maalesef yoruluyoruz. Hatta bu aralar monoton hayatımızdan bıkkınlık geldi. Elimizden çok bir şey gelmese de sınavları, dersleri, olumsuz düşüncelerimizi bir kenara bırakıp oyun oynamaya ne dersiniz? Bu yazımda sizin için zekâ geliştiren kutu oyunlarını derledim. Elinizin altında varsa artık çıkma vakit geldi ama satın almayı düşünüyorsanız bu yazımı incelemeden en uygun oyunu bulamazsınız. Hadi başlayalım artık…

Cranium Dark

cranium

Cranium Dark hayal gücünü zorlayan bir oyun. Takımlar en iyisi olmak için kıyasıya mücadele veriyor. Oyuncular kimi zaman Cranium Dark oyun hamurunu ellerine alıyorlar, kimi zaman da tek başlarına durarak kendilerini ifade ediyorlar. Rakiplerinin ise o sırada tek yapması gereken kelimeyi bilebilmek.

Cranium Dark Kutu İçeriği

Cranium Dark oyun kartları: 340 adet

Cranium Dark aksiyon kartları: 60 adet

Kum saati

Cranium Dark hamuru

Oyun sırasında kullanılmak üzere iki bloknot

Cranium Dark oyun kılavuzu

 TZAAR

tzaar

TZAAR'da, her oyuncu üç farklı taşa sahiptir: Tzaar, Tzarra ve Tott. Bu 3 parçanın da istisnasız oyunda kalması gerekir. Bu durum da oyunun arkasındaki ikilemi gösterir: Kendi konumunuzu mu güçlendireceksiniz yoksa rakibinizi mi zayıflatacaksınız?

TZAAR Kutu İçeriği

1 oyun alanı

30 beyaz parça (6 Tzaar, 9 Tzarra ve 15 Tott)

30 siyah parça (6 Tzaar, 9 Tzarra and 15 Tott)

1 torba

1 kurallar kitapçığı

Kontrolünü Kaybetme

kontrolünü kaybetme

Biraz da farklı derecede bir oyun inceleyelim. Arkadaşlarınız sizin çileden çıkmanız için uğraşırken kendinizi kontrol edebilecek misiniz? İnternette milyonlarca kez seyredilen viral meydan okumalarından esinlenen bu eğlenceli parti oyununda, başınıza nabzınızı ölçen bir alet takmanız gerekiyor.

Arkadaşlarınız da zarda gelen aksiyonlarla kontrolünüzü kaybetmeniz için ellerinden geleni yapıyor.

Puanları toplamanız ve oyunu kazanmak için sakin olmanız gerekiyor.

 

Kontrolünü Kaybetme Kutu İçeriği

Kronometre

Ses ve ışık efektli oyun ünitesi

3 aksiyon zarı ve oyun kılavuzu dahil.

3 kalem pille çalışır. (Piller kutuya dahil değildir.)

Knight Moves

knight moves

Blokların ve kürelerin kıyasıya rekabeti sizi oyuna çekecek. Blokların arasında sıkışmadan ve küreler sizi ezmeden oyunu tamamlamanız gerekiyor. Heyecanın hat safhada olduğu ve eğlencenin dozunun biran bile azalmadan arttığı süper bir strateji ve mekânsal algı oyunu sizleri bekliyor.

Secret Words

secret words

Secret Words kelime oyununun amacı takım arkadaşlarınıza ''anahtar'' kelimeleri kullanmadan gizli kelimeyi anlatıp oyunda ilerleyerek bitişe en önce ulaşan takım olmaktır. Arkadaşlarınızla birleşin, bir masa karşısına geçip Secret Words kelime oyununa başlayın. Takımınızı dikkatli seçin ve anlatmaya başlayın. Takım arkadaşlarınız da bol bol tahminde bulunmaya çalışsınlar anlatırken de anahtar kelimeleri ''sakın'' kullanmayın, yoksa rakip takım büyük bir zevkle puanı kapar. Anlatırken uymanız gereken kurallar ve kısıtlı zamanınız var, unutmayın. Rakiplerinizin gözü kartlarda, kulakları sizde... Rakipleriniz en ufak bir hatanızda ''alarm'' çalmak için bekliyorlar.

En güzel günlerde harika zaman geçirmeniz dileğiyle...

 

 


Alize Kara

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Alize Kara..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.