Öğrenci Kariyeri Banner

Sevdiklerinize “Ne Hediye Alacağım?” Derdine Son Bulacağınız Müthiş Fikir: MİNİK DOSTLARIMIZA YARDIM!

Sevdiklerinize “Ne Hediye Alacağım?” Derdine Son Bulacağınız Müthiş Fikir: MİNİK DOSTLARIMIZA YARDIM!

Hayat, bazen istediğimiz doğrultuda ilerlemez. Hastalıklar günümüz neslinin korkulu rüyası olmuş ve ne yazık ki devam da etmektedir. Her gün izlediğimiz haberlerde minik dostlarımızın acı çektiğini görmek bizleri derinden üzmektedir.

 Siz de monoton olmaktan sıkılmadınız mı? Artık değer verdiğiniz yakınlara saat, kıyafet veya aksesuar almak yerine onlar adına bağış yaparak hem can olabilir hem de anlamlı bir hediye bırakabilirsiniz!

Şimdi sizler için derlediğim bu sitelere göz gezdirebilir, desteğe ihtiyacı olan bu dostlarımıza ve sevdiklerinize güzel anılar bırakabilirsiniz:)

1.SMA Hastalığı ile Mücadele Derneği:

SMA

En çok maddi yardıma ihtiyaçları olan minik bebekler ile bu hastalığı ülkemizde maalesef sıkça duymaya başladık. Hastalığın tedavisi fazlasıyla masraflı olmakla birlikte gün geçtikçe SMA hastalığına yakalanan bebek sayısı artmaktadır. Siz de sevdiklerinize özel günlerinde birbirinden farklı sertifikalar ile kutlayacağınız bunun yanında bir SMA’lı bebeğe destek olacağınız bu siteye kesinlikle bakmalısınız!

BAĞIŞ YAP

2.Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV):

“Umut Her Yerde”

Kanser ne yazık ki 7’den 70’e her insanda görebileceğimiz bir hastalık haline geldi. Siz de bu minik dostlarımıza yardımcı olmaya ne dersiniz? Onlara destek olmanın mutluluğu içerisinde sevdiklerinize vereceğiniz sertifika ile umut olmaya devam edebilirsiniz:)

BAĞIŞ YAP

3.Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı (KORUNCUK):

KORUNCUK

Hastalıkların yanı sıra sokakta yaşayan, şiddet gören veya ailesindeki fertleri kaybetmiş sayısızca minik dostumuz bulunmaktadır. Onlara destek olmak, okullarına veya yaşamlarına dahil olmak sizin elinizde! İleride hasta olmasınlar, temi yemek yesinler isterseniz “Koruncuk” vakfına siz de yardımda bulunabilirsiniz:)

BAĞIŞ YAP

4.Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV):

LÖSEV

Kan kanseri ile mücadele eden sayısızca minik arkadaşımıza yardımda bulunabileceğiniz LÖSEV, bu ailede neredeyse ilk duyduğumuz vakıf haline gelmiştir. Birbirinden farklı küçük ellere dokunan bu vakfa ister gönüllüsü olabilir, isterseniz de bağışçısı olabilirsiniz. Umut sizin elinizde!

BAĞIŞ YAP

5.Tohum Otizm Vakfı:

TOHUM OTİZM

Otizm günümüzde sıkça karşılaştığımız bir durum haline gelmiştir. Farkındalık yaratmak en temel amacımız olmakla birlikte onları sosyal hayata katmak asıl hedefimizdir. Fakat ne yazık ki her otizimli aile gerekli olanaklara sahip değildir. Siz de bu ailelere destek olmak isterseniz Tohum Otizm Vakfı’na bağış yapabilir, etkinliklerine katılarak bu dostlarımıza yardım eli uzatabilirsiniz.

BAĞIŞ YAP


İlayda Tanyel

Endüstri Mühendisliği

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.