Öğrenci Kariyeri Banner

Sanofi 'Ben Olsam' Etkinliği 27 Mayıs'ta!

Sanofi 'Ben Olsam' Etkinliği 27 Mayıs'ta!

Sanofi Türkiye Ülke Başkanı ve Sanofi Türkiye, Sanofi Türkiye Afrika ve Orta Doğu Temel Ürünler Başkanı Cem Öztürk'ün katılımıyla gerçekleşecek olan "Ben  Olsam" etkinlinliği 27 Mayıs'ta sizleri bekliyor.

Cem Öztürk'ün öğrencilerin sorularını cevapladığı bir oturum şeklinde gerçekleşecek olan etkinlikte, Öztürk’e ‘Siz olsanız nasıl karar verirdiniz?’ diyerek kariyeriniz ve gelecek planlarınız ile ilgili sorularınızı yöneltebilirsiniz. Kafanızdaki konularla ilgili objektif bir görüş almak ve başka bir perspektiften değerlendirilmesini istediğiniz soruları toplantımızda Cem Bey’e sorabilirsiniz.

Galatasaray Üniversitesi öğrencileri için Aydın Doğan salonunda gerçekleşecek olan etkinliğe farklı üniversitelerden de online olarak erişim sağlanabilecek. Diğer üniversitelerde okuyan öğrencilerimiz, Cem Öztürk'ün Linkedin Live hesabında gerçekleştirilecek yayına online olarak katılım sağlayabilirler.

Yayına katılmak isteyen öğrencilere yayın bilgileri sms yoluyla iletilecektir.

Tüm öğrenci arkadaşlarımızı bu keyifli etkinliğimize bekliyoruz.

Detaylar:

Tarih: 27 Mayıs Cuma

Saat: 13.30-14.00

Yer: Galatasaray Üniversitesi - Aydın Doğan Salonu

Canlı Yayın: Cem Öztürk - Linkedin Live

Sorularınızı benolsamsorular@gmail.com adresine gönderebilirsiniz

Kayıt yaptırmak isteyen öğrenci arkadaşlarımız aşağıdaki butona tıklayarak formu doldurabilirler.

Kayıt Ol


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.