Öğrenci Kariyeri Banner

Rize KYK Yurdunda Asansör Düştü!

Rize KYK Yurdunda Asansör Düştü!

Rize Ayder Kız KYK yurdunda asansör düştü. Yurtta kalan Seranur D. asansörden indikten sonra sebebi belli olmayan bir şekilde zemine düştü. Çıkan gürültüyle baygınlık geçiren Seranur, önlem amaçlı hastaneye kaldırıldı. Olaydan sonra Rize Valisi İhsan Selim Baydaş ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz olay yerine geldi.

Üniversite öğrencisi olan Seranur D. (22), 9. kattan bindiği asansörden giriş katta indi. Öğrencinin inmesiyle birlikte asansör büyük bir gürültüyle zemine çakıldı. Çıkan gürültüyle yurtta kalan diğer öğrenciler panik halinde dışarı çıktı. Kaza yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. 

Olay sırasında fenalaşan Seranur D.'nin sağlık durumunun iyi olduğu söylendi.

Öğrencilerden Yönetime Protesto

Yurtta kalan öğrenciler, yurt yönetimini protesto ettiler.


Olay yerine gelen Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, ve RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz öğrencilerle konuşup, problemlerini dinledi.

Olay sırasında yaralanan olmadığını söyleyen Baydaş, konuşmasına şöyle devam etti: 

"Vali olarak söylüyorum; burada sorumlu olan arkadaşlarımızın görevden alınmasıyla ilgili, sorumluluk tespit ettiğim her arkadaşımın görevine son vereceğimi söylüyorum. Öğrenci arkadaşlarımla doğrudan temas kuracağım. Kendi telefonumu vereceğim. Yurdun her türlü problemi, asansörle ilgili sorunlar ifade edildi. Tamamıyla ilgili arkadaşlarınızla doğrudan iletişim kuracağım. Problemleri beraber çözeceğiz." açıklamalarında bulundu.

 

Kaynak

 


Tuğba Nur Pehlivan

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Tuğba Nur Pehlivan..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.