Öğrenci Kariyeri Banner

Haluk Bilginer'in Başrolünde Olduğu ABD Dizisi 'The Turkish Detective' Yayınlanıyor!

Haluk Bilginer'in Başrolünde Olduğu ABD Dizisi 'The Turkish Detective' Yayınlanıyor!

Haluk Bilginer'in başrolünde olduğu ABD dizisi "The Turkish Detective" bu ay yayınlanacak.

ABD merkezli yayın platformu olan Paramount+ tarafından yayınlanacak olan ''The Turkish Detective'' dizisinin Türkiye'de hangi platformda yayınlanacağı belli oldu. 

Niels Arden Oplev'in yönettiği ve Ben Schiffer'ın kaleme aldığı dizi, Yazar Barbara Nadel'ın aynı isimli 24 kitaptan oluşan serisinden uyarlandı.  

'The Turkish Detective' Dizisi Hangi Platformda Yayınlanacak?

Geçen yıl Paramount+ platformunun imzasıyla resmî olarak duyurulan ''The Turkish Detective'', Türkiye'de Turkcell TV+ platformu üzerinden yayınlanacak. Platformun yayınladığı paylaşıma göre dizi, Kasım ayında seyirciyle buluşacak. 


Paramount+'ın orijinal içerik sorumlusu Nicole Clemens,dizi hakkında yaptığı açıklamada “Dünyanın en çarpıcı, kültürel açıdan zengin şehirlerinin birinde geçen, evrensel olarak merak uyandıran bir suç gerilim dizisi.” diye bahsetmişti. 

Dizinin oyuncu kadrosunda; Haluk Bilginer (Müfettiş Çetin İkmen), Yasemin Kay Allen (Dedektif Ayşe Farsakoğlu), Mehmet Süleyman (Ethan Kai), Erol Afşin (Tarık Sanver), Dilan Gwyn yer alıyor.

 

Kaynak


Tuğba Nur Pehlivan

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Tuğba Nur Pehlivan..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.