Öğrenci Kariyeri Banner

Recep İvedik 8'in Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Recep İvedik 8'in Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Sevilen film serisinin oyuncularından Nurullah Çelebi tarafından yapılan açıklamayla beraber Recep İvedik 8 filminin çıkış tarihi belli oldu.

En popüler film serilerinden biri olan Recep İvedik'te Nurullah karakterini canlandıran Nurullah Çelebi, Recep İvedik 8 filminin çıkış tarihini açıkladı. Çelebi, merakla beklenen filmin 2 yıl sonra yayınlanacağını duyurdu.

Nerede Yayınlanacağı Henüz Belli Değil

2022 yılının aralık ayında yayımlanan Recep İvedik 7 filminin ardından çoğu kişi serinin yeni filminin ne zaman yayınlanacağını merak etmeye başlamıştı. Komedi türündeki yeni Recep İvedik filminin ne zaman yayımlanacağı konusunda önemli bir gelişme yaşandı.

Nurullah Çelebi, Uşak'ta depremzede çocuklar için "Gülümseten Yüzler" isimli bir gösteriye katıldı. Gösteride bir çocuk tarafından sorulan "Recep İvedik 8 ne zaman çıkacak" sorusunu yanıtlayan Çelebi, "2 yıl sonra" diyerek resmen bir tarih vermiş oldu.

5,3 IMDb puanına sahip olan Recep İvedik 7, Disney Plus isimli dijital yayın platformu üzerinden yayımlanmıştı. Yeni filmin hangi dijital yayın platformunda yayımlanacağı henüz bilinmiyor. Recep İvedik 8 filminin konusu ve oyuncuları da henüz açıklanmadı.

Çelebi, İHA muhabirine yaptığı açıklamada "Halk istediği zaman 8,9,10,11,12'yi de çekeriz. Sağlığımız da olacak ama orada en önemlisi Şahan yazacak, sonra çekecek. Şahan isterse 8, 9, 10, 11 hepsi gelir" ifadelerine yer verdi.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.