Öğrenci Kariyeri Banner

Profesyonel CV Hazırlayabileceğiniz Siteler!

Profesyonel CV Hazırlayabileceğiniz Siteler!

İş başvurusu yaparken gönderdiğimiz CV'ler göz ardı edilemeyecek kadar önemli bir yere sahip. İçeriği kadar göze de hitap eden bir CV hazırlamak, hem işverenin dikkatini çekmeye hem de sizi diğer adaylardan bir adım öne geçirmeye yardımcı olur.

Üstelik düzenli ve görsel açıdan başarılı bir CV oluşturmanız, yapacağınız işlere ne derece özen göstereceğiniz konusunda da bir ön bilgilendirme niteliğinde olacaktır. 

Bu konuda işinize yarayacağını düşündüğümüz birkaç siteyi sizler için listeledik.

Resumonk.com

En iyi ücretsiz CV hazırlama sitelerinden biri. Kolay bir şekilde oldukça profesyonel CV hazırlamanıza imkan sağlamaktadır. 5 adet ücretsiz CV şablonu bulunmaktadır.

VisualCV

Üç milyondan fazla abonesi olan bu site sayesinde çok kolay bir şekilde CV hazırlayabilirsiniz. 3 adet ücretsiz şablon bulunmaktadır.

europass

Avrupa birliğinin de resmi olarak kabul ettiği 'europass' formatında CV oluşturabileceğiniz bir sitedir. Avrupa'da bir işe başvuruyorsanız bu site tam size göre olacaktır. Tamamen ücretsiz olmakla birlikte istediğiniz formatta CV indirebiliyorsunuz.

cvlogin

Türk girişimciler tarafından geliştirilen bu site sayesinde ücretsiz bir şekilde CV hazırlayabilirsiniz. 8 adet ücretsiz CV şablonu bulunmaktadır.

resume.com

Diğer uygulamaların tersine tamamen ücretsiz olan uygulama ile dilediğiniz şekilde CV hazırlayabilirsiniz.

Enhancv

Bu siteyi diğerlerinden ayıran özellik ise başvurduğunuz sektöre ve pozisyona göre ücretsiz CV çeşitleri sunması.

kickresume.com

Yurtdışı kaynaklı bir işe başvurmayı düşünüyorsanız, bu site sayesinde istediğiniz sektöre yönelik ücretsiz şablonları kullanarak CV'nizi oluşturabilir ve ücretsiz indirebilirsiniz.


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.