Pringles, Train Sim World 2 oyunu için ilginç bir iş ilanı paylaştı. Atıştırmalık devi, simülasyon oyununda “Pringles otomat görevlisi” olarak görev yapacak birini arıyor. İşe alınacak bu kişi, oyuncu olmayan karakter (NPC) rolünde yer alacak.

İş ilanına kabul edilen kişi, Xbox Game Pass üzerinden erişilebilen oyunda “Pringles otomat görevlisi” olacak.

Yaratıcı Video İle Başvuru Yapılabilir

Pringles yayınladığı iş ilanı için seçilen adayı, rolün bir parçası olarak Train Sim World 2’de bir NPC’ye dönüştürecek. Bu dönüştürme için ise 24 bin 500 dolar ödenecek.

Açıklamaya göre ilana başvuran kişi, Train Sim World 2 evreninde Pringles otomatlarını kontrol etmekle meşgul olacak, ancak bunun için aslında çalışmasına gerek yok. NPC olarak görünecek karakter bu işi otomatik olarak gerçekleştirecek.

Yani başvuran kişi, ödeme almaya devam ederken, günlük işlerini yapmaya da devam edecek.

20 Haziran’da başlayan ve 6 Temmuz’da sona erecek olan ilginç iş ilanının kazananı ise sosyal medya üzerinden seçilecek. Pringles’ın açıklamasına göre Train Sim World 2’de NPC olmak isteyenler, Pringles’ın Instagram veya Twitter hesabına yaratıcı bir video veya fotoğraf ile başvurabilir.

 

 

Kaynak

Top Selling Multipurpose WP Theme

Yorum Bırakın

Instagram İçeriklerimiz

Reklam Engelleyici Tespit Edildi

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.