Öğrenci Kariyeri Banner

Oturduğunuz Yerden Dünya Turuna Çıkabileceğiniz Site: Drive & Listen

Oturduğunuz Yerden Dünya Turuna Çıkabileceğiniz Site: Drive & Listen

Uzun süredir evlerimizde karantina sürecini geçirdiğimiz bu pandemi döneminde, hepimiz evde yapılacak aktiviteler arayışına giriyoruz. Evdeki vaktimizin eğlenceli geçmesi için önümüze çıkan her fırsatı değerlendirmeye çalışıyoruz. Tabii bu aktiviteler her ne kadar yapılsa da dışarıda dolaşmanın, arabayla tur atmanın tadını ve keyfini vermiyor. Müziğimizi açıp arabayla tur atmak hepimizin kulağına hoş geliyor. Peki evlerinizde oturarak şehir şehir, ülke ülke gezebileceğinizi biliyor muydunuz? 

Biliyorsanız ne mutlu size, bilmeyenler için hemen açıklıyoruz. Google Earth üzerinden dünyayı sokak sokak gezebildiğimizi zaten biliyorduk. Bugün size farklı bir siteden bahsedeceğiz. Drive & Listen isimli internet sitesiyle sizi hemen tanıştıralım.

Drive & Listen Nedir?

drive&listen

 

İstanbul, Amsterdam, Paris, Moskova, New York gibi şehirler başta olmak üzere 40'tan fazla popüler şehri gezmenizi sağlayan Drive & Listen, bir arabanın ön camından çekilen görüntülerle size arabada gezintiye çıkmışsınız hissi veriyor. Siteye girdiğiniz zaman sağ üst taraftan istediğiniz herhangi bir şehre tıklayıp anında ekrana getirebiliyorsunuz. Dilerseniz arabanın hızını ayarlayabiliyor, hatta sokaktaki sesleri açıp kapatabiliyor ve bu sayede gezintinizi daha gerçekçi hale getirebiliyorsunuz. Sitenin bir diğer güzel ve eğlenceli yanı ise yerel radyoları dinleyebiliyor olmak. Hangi şehre tıklarsanız tıklayın müzik eşliğinde sokakları dolaşmak fazlasıyla eğlenceli bir hal alıyor. Evde canı sıkılanlar, yurt dışında online da olsa bir tur atmak isteyenler varsa bu siteye mutlaka göz atmalarını öneririz. Ayrıca site güncellendikçe yeni şehirler ekleniyor ve seçenekler artıyor, bunun da bilgisini verelim. 

Siteye girip dünya turu atacak olanlara şimdiden keyifli yolculuklar dileriz!

 

 


Aygül Binali

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Aygül Binali..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.