Öğrenci Kariyeri Banner

Online ve Ücretsiz Makale Arama Motorları

Online ve Ücretsiz Makale Arama Motorları

Yeniden çevrimiçi düzene girmiş olmamızla beraber eski düzene geri döndük, evde sabah sıcacık kahvemizle bilgisayar başında çalışmalara devam. Öyleyse en çok da üniversite öğrencilerine hitap eden bu derlediğimiz linkler makale deneme araştırmalarında size yardımcı olacak, bunlara internet sayfanızın araç çubuğunda sık kullanılanlar sekmesinde yer vermenizi tavsiye ederiz.
1. The Library of Congress 
Koleksiyonlarındaki milyonlarca kitap, kayıt, fotoğraf, gazete, harita ve el yazması ile dünyanın en büyük kütüphanesidir. Kütüphane, ABD Kongresi'nin ana araştırma kolu ve ABD Telif Hakkı Bürosu'nun evidir.

2. TÜBİTAK’ın Tüm Yayın ve Dergi Arşivleri  


3. Milli Kütüphane ’Den Tüm Milli Arşiv, Müze ve Araştırma Kaynakları


4. Ankara Üniversitesi Akademik Arşiv Sistemi

Ankara Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi öğretim üyeleri Prof. Dr. Doğan Atılgan, Prof. Dr. Sacit Arslantekin ve Doç. Dr. Özlem Bayram tarafından başlatılan akademik arşiv girişimi ile bilgi teknolojilerinin sunduğu olanaklardan yararlanılması hedeflenmiş bir internet sitesidir.

5. İ.B.B. Atatürk Kitaplığı Sayısal Arşiv ve e-Kaynaklar

Diğer ücretsiz eğitim ve kurslardan yararlanmak için Online ve Ücretsiz 5 Kurs Önerisi yazımızı okuyabilir ve daha da fazlasından anlık haberdar olmak için sayfamızı takipte olup ücretsiz mobil uygulamamızı indirebilirsiniz😊

ÖZGÜN İÇERİK


Eda Nur Soysal

Hevesli yazar, bilim insanı, araştırmacı👩🏻‍🔬

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.