Öğrenci Kariyeri Banner

Online Olarak Ziyaret Edebileceğiniz Sergiler!

Online Olarak Ziyaret Edebileceğiniz Sergiler!

Pandemi süreciyle birlikte birçok etkinlik dijital olarak yapılmaya başladı. Her ne kadar pandemi sürecini arkamızda bırakmış olsak da birçok sergi hala online olarak ziyaret edilebiliyor. Sanatseverlerin dijital ortamda online olarak gezebileceği sergileri sizler için derledik...

1- Pera Müzesi

Suna ve İnanç Kıraç Vakfı tarafından kültür sanat hizmeti verilmek amacıyla kurulan Pera Müzesi,eserlerini online platformda sergiliyor. Sergide Oryantalist Resim, Kütahya Çini ve Seramikleri, Osman Hamdi Bey gibi önemli eserler yer alıyor. 360 derece sanal tur teknolojisiyle online olarak web sitesi üzerinden katılım sağlayabilirsiniz.

2- Galeri Soyut

Galeri Soyut, Ankara'da Türkiye'nin en büyük özel sanat galerilerisi özeliğiyle yer alıyor. Üç haftada bir yapılan sergide yılda ortalama 40 sergiyi sanatseverlerle buluşturuyor. Sergilere onliene olarak web sitesinden ziyaret ededebilirsiniz.

3- Shopi Go Art

Türkiye'nin ilk ve tek online mağazası olan Shopi Go Art, 2012 yılında hizmet vermeye başladı. Birçok sanat eserini bünyesinde barındırmakla beraber eserler 2D, 3D ve 4D seçeneğiyle web sitesinde sergileniyor. Sitede eseleri incelerken beğendiğiniz eserleri satın alma opsiyonundan da faydalanabilirsiniz.

4- Arkas Sanat Merkezi

Arkas Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Lucien Arkas'ın kişisel koleksiyonundaki eserlerle kurulan Arkas Sanat Merkezi birçok eseri bünyesinde barındırıyor. Ara Güler, Pablo Picasso gibi sanatçılar eserlerini web sitesinden online olarak görebilirsiniz.

5- Bir Zamanlar Toroslar'da: Sagalassos 

Yapı Kredi Kültür Sanat'ın Beyoğlu'ndaki binasında yer alan Arkeoloji Sergisi'ni online 360 tur seçeneğiyle gezebilirsiniz.

6- FovArt

2016 yılında kurulan FovArt Sanat Galerisi'nin ismi fovizm akımına ithafen konulmuştur. Akıma örnek birçok resim online olarak sergileniyor ve satışa sunuluyor. Web sitesinden ziyarette bulunabilirsiniz.

7- İstanbul Modern 

2004 yılında kurulan İstanbul Modern Sanat, ülkemizin ilk çağdaş sanat müzesi özeliğiyle dikkat çekiyor. Fotoğraf, resim, sinema, heykel, mimari gibi birçok sanat dalından eserler sergileniyor. Web sitesinden eserleri inceleyerek beğendiğiniz eserleri satın alabilirsiniz.

8- F Sanat Art Gallery

Nişantaşında yer alan galeride resim, çini, porselen, seramik gibi birçok alandaki eserler sergileniyor. Farklı sanat dallarına ait eserleri incelemek istiyorsanız web sitesinde online olarak katılım sağlayabilirsiniz.

9- PG Art Gallery

Pg Art Gallery 2010 yılı itibariyle Bebekten Tophane'ye taşınarak faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor.  Genç sanatçılara ilk sergilerini açma olanağı sağlamış olan galeriyi, online olarak 360 tur seçeneğiyle gezebilirsiniz.

10- Art x-ist

2004 yılında genç ve çağdaş sanatçıları desteklemek amacıyla kurulmuştur. Yenilikçi ve modern çizgideki eserlere ilgi duyanların tercih ettiği galeriye online olarak web sitesinden katılım sağlayabilirsiniz.

 

Kaynak


Damla Taşkın

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Damla Taşkın..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.