Öğrenci Kariyeri Banner

Almanca Öğrenebileceğiniz 6 YouTube Kanalı!

Almanca Öğrenebileceğiniz 6 YouTube Kanalı!

Almanca öğrenmek istiyor ve öğrenmekte zorlanıyorsanız sizler için hem pratik hem de eğlenceli 5 YouTube kanalı önerisinde bulunduk.

1 - Lingoni GERMAN

762 bin abonesi olan bu kanal sıfırdan Almanca öğrenmek isteyenler için ideal bir kanaldır. Alfabeden , fiillere düzenli fiiller düzensiz fiiller ve çok daha temel öğrenim ile size fayda sağlayacaktır.

2 - Learn German – Deutsch für Euch

Almanca öğrenmek için en popüler kanallardan birisidir. Derslerin İngilizce olması sizin için avantaj olarak nitelendirebiliriz.Videolar her seviye için kategorize edilmiştir. Seviyenize uygun videoları izleyerek Almancanızı geliştirebilirsiniz.

3 - Learn German with GermanPod101

Kolay, ilginç yöntemler, eğlenceli ve kültürel bilgiler ile Almancayı öğrenebilirsiniz. Başlangıç, orta ve ileri seviyeler için videolar bulunmaktadır.

4 - Easy German

1.4 milyon Youtube abonesi olan bu kanal ile Almanca öğrenmek istiyorsanız başlangıç , orta ve ileri seviye için videolar bulmak mümkündür. Günlük hayattan, diyalog kurma ve kelime bilgisini arttırmaya yönelik bir çok video mümkündür.

5 - girls4teaching

Bu kanal Alman dilinin gramerini, kültürünü, diyalogları, kelime bilginizi geliştirecek, varsa Almancaya dair sınavlarınıza yardımcı olacak nitelikte bir kanaldır.


Merve Akbağ

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Merve Akbağ..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.