Öğrenci Kariyeri Banner

Ölümlü Dünya'nın Devam Filmi Geliyor!

Ölümlü Dünya'nın Devam Filmi Geliyor!

2018 yılında vizyona giren Ölümlü Dünya, devam filmiyle Disney Plus'a geliyor. Filmin 2023 sonbaharında yayınlanması bekleniyor.

2018 yılında vizyona giren komedi filmi Ölümlü Dünya, pek çok izleyicinin beğenisini kazanmıştı. Nesilden nesile kiralık katil olan Mermer Ailesi’nin hikâyesini konu alan film, bugün sevindirici bir haberle gündeme geldi. Birsen Altuntaş’ın haberine göre Ölümlü Dünya’nın devam filmi geliyor.

Ölümlü Dünya 2, Disney Plus'ta!

Feyyaz Yiğit, Ahmet Mümtaz Taylan, Doğu Demirkol ve Sarp Apak gibi yıldızları bir araya getiren ilk filmin devam filminin çekimleri nisan ya da mayıs ayında başlayacak. Üstelik tüm kadronun tekrar bir araya geleceği açıklanan yeni film, bu kez Netflix yerine farklı bir platforma izleyicilerle buluşacak.

İddialara göre Ölümlü Dünya’nın devam filmi önümüzdeki sonbaharda Disney Plus’ta yayınlanacak. Filmin konusunun ne olacağı ve dizinin yönetmen koltuğunda kimin oturacağı konularında henüz bir bilgi bulunmuyor.

Ölümlü Dünya'nın ilk filmi, Ali Atay yönetmenliğinde vizyona girmişti. Filmin senaryosu Ali Atay, Aziz Kedi, Feyyaz Yiğit, Volkan Sümbül ve Ali Demirel tarafından kaleme alınmıştı. Film, 11 hafta vizyona kalmış ve 585 bin 145 izleyiciye ulaşarak toplamda 7 milyon 21 bin TL hasılat kazanmıştı.

 

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.