Öğrenci Kariyeri Banner

Okul Öncesi Öğretmenliği Okuyorsanız Bu Kitaplar Çok İşinize Yarayacak

Okul Öncesi Öğretmenliği Okuyorsanız Bu Kitaplar Çok İşinize Yarayacak

1) Drama - Tolga Erdoğan

İçerisinde drama tekniklerinin ve pek çok örnek drama planın yer aldığı zengin içeriğe sahip bir kitap. Drama planlarının uygulama aşamalarının ayrıntılı bir şekilde açıklandığı bu kitapta görsellik de ön plana alınmış. Bu sayede drama planlarını uygularken daha rahat anlamaya yardımcı olmaktadır

2) Erken Çocukluk Döneminde Fen Eğitimi - Berrin Akman - Gülden Uyanık Balat - Tülin Güler Yıldız

Erken çocukluk döneminde fen eğitiminin nasıl verilmesi gerektiğini anlatan oldukça ayrıntılı bir kitap. Kitapta fen eğitiminde öğrenme merkezleri, fen eğitiminde oyun, fen eğitiminde öğretmenin rolü, fen eğitiminde ailenin ve toplumun rolü gibi başlıklar da bulunmakta. Ayrıca kitabın son bölümünde birkaç fen etkinlik örneklerine de yer verilmiş.

3) Erken Çocukluk Döneminde Oyun - Hülya Gülay Ogelman

Oyunun tarihsel gelişiminden tutun da oyun terapisi gibi pek çok başlığa yer verilen bu kitap oldukça kapsamlı. “Özel Gereksinimli Çocuklarda Oyun Becerilerinin Gelişimi” başlığına da yer verilmiş, oyunun belli yaş aralıklarındaki özel gereksinimli çocukların üzerindeki etkileri de açıklanmıştır.

Özgün İçerik


Hülya Yavuz

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Hülya Yavuz..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.