Öğrenci Kariyeri Banner

Oğuzhan Uğur, Mevzular Açık Mikrofon'un Yeni Yayın Takvimini Paylaştı

Oğuzhan Uğur, Mevzular Açık Mikrofon'un Yeni Yayın Takvimini Paylaştı

Mevzular Açık Mikrofon programıyla büyük ses getiren Oğuzhan Uğur, programın yeni yayın takviminin detaylarını açıkladı.

Birçok kişi tarafından Youtube'dan yaptığı P!NÇ programıyla tanınan Oğuzhan Uğur, özellikle seçim dönemindeki Mevzular Açık Mikrofon formatıyla epeyce konuşulmuştu. Program o kadar ilgi gördü ki yurtdışından siyasetçiler bile bu programa katılmak istedi.

Seçim döneminde, her görüşten siyasileri programında ağırlayan ve gençlerin soru sormalarına imkan sağlayan program yazın gelmesiyle ara vermişti. Haziran ayında ekibin tatilde olduğunu ve yaz sonunda çekimlerin başlayacağını haber veren Uğur, şimdi de programın yeni bölümleriyle ilgili detayları paylaştı.

Oğuzhan Uğur ve Ekibi Haziran Ayından İtibaren Yeni Bölümlere Hazırlanıyor!

Haziran ayında sosyal medya hesabından bir açıklama paylaşan Oğuzhan Uğur: "M.A.M. için kulüp başkanlarımızla görüşmeye devam ediyoruz, olumlu dönüşler de aldık. Ancak biz 14 gün yokuz. Tüm ekip tatil hakkını kullanıyor. Zaten maçlar henüz bitmemiş, ileri tarih daha uygun olur dediler. Bu sebeple konuk olmayı kabul eden başkanlarımızın afişlerini 14 gün sonra paylaşacağız ve hızlıca çekimlerini yapacağız. Sonra ufak bir ara daha verip Rus ve ABDli siyasetçileri konuk alacağız." dedi.

Programa katılmak isteyen yurtdışındaki siyasetçiler için ise: "Seçim öncesinde konuk almayı uygun bulmamıştık ama küsmemişler =) Halen istekliler. Dünyayı ve ülkemiz üzerindeki etkilerini konuşacağız. Sonrasında Ahmet Mahmut Ünlü (Cübbeli Ahmet Hoca) konuğumuz olacak, hemen devamında da ülkemizde bulunan Suriyelileri ve Afganları temsil eden dernek başkanlarını konuk alacağız. Takvim budur. İşin özeti, M.A.M. yardır yurdur devam edecek. Konuk önerilerinizi yazmaya devam ediniz, önerileriniz bize yol gösteriyor. Teşekkürler." açıklamalarında bulundu.

Mevzular Açık Mikrofon'a Şaşırtan Bir Sürpriz Konuk Geliyor!

Yeni sezon için henüz yayın tarihi belli olmasa da Mevzular Açık Mikrofon için ilk 3 bölümün detayları belirlendi. Twitter üzerinden paylaşım yapan Oğuzhan Uğur, yeni sezon için takipçilerinden yardım istedi.

Bölümlerin afişleri için destek isteyen Oğuzhan Uğur, afişlerin hazırlanabilmesi için detayları takipçilerine iletti. Oğuzhan Uğur’un yaptığı açıklamaya göre ilk bölümde mülteci meselesi ele alınacak. Bunun için programda sığınmacı karşıtı gazeteciler, Zafer Partisi temsilcileri ve sığınmacı haklarını savunan Suriyeli dernek temsilcileri karşı karşıya gelecek.

İkinci bölümün konusu ise ekonomi olacak. Bu yayında ise ekonomi profesörleri ve finans uzmanları gençlerin sorularını yanıtlayacak. Üçüncü bölümde ise bir sürpriz olacak. 

Oğuzhan Uğur’un söylediğine göre üçüncü bölümün konuğu tüm dünyanın tanıdığı robot Sophia olacak!


Kardelen Özen

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Kardelen Özen..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.