Öğrenci Kariyeri Banner

Öğrenirken Eğlendiren 5 Podcast!

Öğrenirken Eğlendiren 5 Podcast!

Yolda, evde, işte, her yerde dinleyebileceğiniz ve dinlerken aynı zamanda eğlenerek öğrenebileceğiiniz podcastleri sizler için derledik.

1- Dijital Pazarlamaya Giriş- Google Ads Reklamlarında Başarıya Giden Yol

Dijital Pazalama, Google Ads gibi konuların konuşulduğu bu podcastte dijital pazarlamaya giriş yapan ve dijital pazarlama danışmanı olan Gökhan Gümüş'ün düşüncelerini dinleyebilirsiniz. Dijital pazarlamadaki gelişmeler özellikle Amerika'da yapılan yeniliklerle ilgili konuşarak szilere yeni bir bakış açısı katmayı hedefliyor.

2- E-Ticarette Satışları Arttırmanın Yolları

E- ticarette satışları arttırmanın yollarının konuşulduğu podcastte A'dan Z'ye e-ticareti dinleyebilirsiniz.

3- Kariyer ve Şirketiniz İçin Dijital Pazarlama

Yeni kurulan şirketler, girişimler ve kariyerimiz için dijital pazarlamanın önemini konuyu ele alan podcasti dinlerken çok keyif alacaksınız.

4- Hear This

İş modellerinin ve iş yapma biçimlerinin yeniden tanımlandığı bu dönemde pazarlama profesyonelleri için gündemde olan konuların konuşulduğu podcasti dinlerken hem eğlenip hem de bir çok bilgi öğreneceksiniz.

5- E-Ticarette Müşteriler Ne İster?

E-ticaretle ilgili konuları konuşulduğu ve aynı zamanda sektörden girişimciler ve çalışanların katılım sağladığı bu podcast girişimcilik ruhunuzu prtaya çıkarmanıza destek olacaktır.

 


Merve Akbağ

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Merve Akbağ..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.