Öğrenci Kariyeri Banner

ÖğrenciKariyeri Yeni Dönem Ekip Başvuruları Başlıyor!

ÖğrenciKariyeri Yeni Dönem Ekip Başvuruları Başlıyor!

Öğrenci Kariyeri, 2013 yılında STK yapısında kurulmuştur. Odağında her zaman öğrencilere kariyer alanında fayda ve değer sağlamak var. Şu an Türkiye'nin en çok öğrenciye dokunan platformu olan ÖğrenciKariyeri aylık ortalama 2,5 Milyon üzerinde öğrenciye içerikleri ve projeleri ile erişim sağlıyor.

Kurulduğumuz günden itibaren profesyonel yönetim ekibimizin yanı sıra gönüllü ekiplerimiz ile Türkiye'nin dört bir yanında online/offline projeler gerçekleştirdik ve yaratıcı işlere imza attık.

200'ün üzerinde üniversite salon etkinliği, 500'e yakın şirket-öğrenci buluşmaları (kahve sohbeti, ofis gezisi, mülakat simülasyonları vb.) ve 61+ şirket yetenek kazanım projesine destek verdik.

Profesyonel çalışmalarımızı gerçekleştirirken ekipten öte aile olmayı hiçbir zaman unutmadık. Yeri geldi ekip olarak Mardin Macerası yaptık. Videoya aşağıdan göz atabilirsiniz :)

Yeri geldi ekip olarak kariyer alanında Türkiye'nin en başarılı projelerine imza attık. Young Executive Academy ve Global Career Summit! Dilerseniz bu etkinliklerde neler yaşadık videolardan göz atabilirsiniz :)

Bunları yaparken en başarılı işe alım projelerine imza atmayı da unutmadık :)

7 yıllık serüveni bir içeriğe sığdırmak doğal olarak kolay değil. 7 yılda yaptığımız projelere emek veren değerli ekip arkadaşlarımızın yer aldığı şirketleri ve yaptığı projeleri görmek ayrı bir mutluluk. Şimdi sıra ezberleri bozacak yeni ekip arkadaşlarımızda!
Başvurudan önce birkaç soruya açıklık getirelim.

Ekip üyeliği maaşlı mı? Aylık herhangi bir ödeme alacak mıyız?
- Hayır ekip üyeliği maaşlı değildir. Tamamen gönüllülüğe dayalıdır. 

Başvuru süreci ve eleme nasıl işliyor?
- Ortalama 2-3 hafta başvurularımız açık olacak. Sonrasında tarafınıza online bir test gönderilecek. Online testte başarılı olan arkadaşlarımız mülakat sürecine dahil edilecek. Mülakat süreci başarılı geçen arkadaşlarımız ise son aşamada case sürecine dahil olacak ve case aşamasında başarılı değerlendirilen arkadaşlarımız ekibimize katılım gösterecekler.

Nasıl bir çalışma sistemi var?
- Sizleri uygun bir departmana konumlandırdıktan sonra. Ders ve diğer yoğunluluklarınıza göre çalışma düzeni ve disiplini oluşturuluyor (beraber). Bu disiplin çerçevesinde çalışmalarınızı ve katkılarınızı gerçekleştiriyorsunuz. 

Şirketlerle gerçekleştirilen projelerde bizler de yer alabiliyor muyuz?
- Ekibimizde çalışkan ve disiplinli olduğunu gözlemlediğimiz her arkadaşımız projelerimizde aktif olarak görev alabiliyor.

BAŞVURU SÜRECİMİZ TAMAMLANMIŞTIR


Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.