Öğrenci Kariyeri Banner

Öğrenci Kariyeri Sosyal Medya Ekibi Yeni Üyelerini Arıyor!

Öğrenci Kariyeri Sosyal Medya Ekibi Yeni Üyelerini Arıyor!

 

Öğrenci Kariyeri, üniversite öğrencileri için her konuda önemli olan gelişmeleri hızlı bir şekilde öğrencilere sunmak amacıya 2013 yılında bir haber portalı olarak kurulmuştur. Her zaman daha iyiye sizlere anında bilgiyi ulaştırmak adına çalışıyoruz. Öğrencilere yönelik, güncel haberler, yarışmalar, meslek tanıtımları, kampanyalar, yeni mezun iş ilanları, burs duyuruları, sertifika programları, staj duyuruları, etkinlikler, kariyer örnekleri/fırsatları ve örnek olacak girişim haberlerinin paylaşıldığı sosyal ve dijital bir platform olan Öğrenci Kariyeri'nde sen de aramıza katılarak yeni dönemde ailemizin bir parçası olabilirsin!

 

  • Daha önce sosyal medya hesapları yönetmiş olan,
  • Trendleri iyi takip eden,
  • Etkileşim odaklı içerik üretimi konusunda tecrübeli olan,
  • İstatistik yorumlama ve pazarlama konusuna ilgili ,
  • Türkçe yazım kurallarına hakim,
  • Tasarım konusunda öğrenmeye hevesli,
  • Tüm dijital mecralarda (Facebook, Instagram, Twitter, Youtube, Blog vb.) iletişim stratejilerine uygun olarak güncel içerik paylaşımlarını organize edecek, sektör takipleri yapacak,

ekip arkadaşları arıyoruz.

Not: ÖğrenciKariyeri’nde öğrenci arkadaşlarımız tamamen gönüllük esasına dayalı olarak çalışmakta ve herhangi bir ücret almamaktadırlar. Ailenin parçası olan arkadaşlarımız projelerde öncelik hakkına sahip olabiliyor, aynı zamanda gerçekleştirmek istediği bir projesi varsa ekibimiz tarafından destekleniyor.

Siz de bu yetkinliklere sahip olduğunuzu düşünüyorsanız hemen başvurun ve ailemizin bir parçası olun!

Başvuru Linki

 


Gökçe Öztürk

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Gökçe Öztürk..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.