Öğrenci Kariyeri Banner

Odaklanmak ya da Sadece Dinlenmek İçin En iyi Arka Plan Servisleri

Odaklanmak ya da Sadece Dinlenmek İçin En iyi Arka Plan Servisleri

Uyumakta zorluk mu çekiyorsunuz? Ders çalışırken, meditasyon yaparken, ofisteyken ya da yalnızca işlerinizi hallederken nasıl odaklanıyorsunuz? Biraz yağmur sesi ya da şöminedeki ateşin çıtırtısı kendinizi nasıl hissettirir? Odaklanmanızı kolaylaştıracak ve ruhunuzu dinlendirecek uygulamaları sizler için derledik.

1)Rainymood

     Yüzlerce insanın uyurken, ders çalışırken ya da rahatlamak için kullandığı bu sitede yağmur sesinin huzurla dinleyebilirsiniz. Ek özelliklerden yararlanabilmek için iOS ve Android uygulamalarını da indirebilirsiniz.

rainy_mood

2)Coffitivity

     Sessiz ortamlarda ders çalışamıyorsanız ya da evde çalışırken bile biraz gürültü arıyorsanız bu uygulama tam size göre. Coffitivity, siz kendinizi dışarda hissedin diye size tam 6 farklı kafenin iç mekan sesini sağlıyor. Uygulamayı AppStore'dan da indirebilirsiniz.

coffitivity

3)August Ambiance

     Yaz mevsiminin bir sesi olsa kesinlikle böyle olurdu. Kuş sesleri ve ağustos böcekleriyle kendinizi bir ormanda hissedeceksiniz.

august_ambiance

4)Blazing Logs

     Yılın herhangi bir anında, şömineden gelen bir ateş çıtırtısı duymak isterseniz yapmanız gereken şey çok basit. 

5)Noisli

     Dünyanın en çok kullanılan servislerinden olan Noisli sayesinde günlük yaşantınızdaki birçok sesi karıştırıp kendi arka plan sesinizi kendiniz ayarlayabilirsiniz.

noisli

Kaynakça

Özgün İçerik: Bu içerik ÖğrenciKariyeri ekibi yazarlarından Ezgi Nur BUDAK tarafından oluşturulmuştur.

 


Ezgi Nur Budak

MEF Üniversitesi-Psikoloji

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.