Öğrenci Kariyeri Banner

Ocak Ayına Damga Vuracak Mühendislik Zirvesi 'Engineers Summit' 18 Ocak'ta Başlıyor!

Ocak Ayına Damga Vuracak Mühendislik Zirvesi 'Engineers Summit' 18 Ocak'ta Başlıyor!

Türkiye'nin genç mühendislerini sektörün önde gelen firmalarının yöneticileriyle buluşturacak olan Engineers Summit'e hazır mısınız?

İşveren markası stratejilerinin belirlenmesi, genç yetenek kazanımı, üniversite öğrencilerine yönelik pazarlama faaliyetleri ve kampüs etkinlikleri konusunda firmalara destek veren lider Gençlik İletişim Ajansı olan BadiWorks tarafından gerçekleştirilecek olan mühendislik zirvesi Engineers Summit 18 Ocak tarihinde sizleri bekliyor!

engineer_summit

BadiWorks, öğrencilerin yoğun ilgiyle takip ettiği birçok etkinliğini pandemi nedeniyle uzun süredir online olarak gerçekleştirmeye devam ediyordu. Ve uzun bir aradan sonra heyecanla beklenen fiziksel etkinliklerinin ilkini 15 Aralık tarihinde Data Tech Summit ile hibrit olarak gerçekleştirdi.

Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi (BTM)'de, sektörün öncü firmaları ve yöneticileri ile Türkiye'nin genç yeteneklerinin bir araya geldiği etkinlikte 350'nin üzerinde fiziki, 5 bin 600'ün üzerinde online katılım ile sınırlar aşıldı. Böylesine yoğun ilgiyle karşılanan hibrit etkinliklerimize bir yenisini daha ekliyor ve Engineers Summit'e sizleri davet ediyoruz.

Kimler Katılabilir?

Tüm mühendislik alanlarına yönelik planlanmış ve geleceğini kurumsal firmalarda şekillendirmek isteyen mühendislerin zirvesine, sektöre ilgi duyan herkes katılım sağlayabilir.

Etkinlik Size Neler Kazandıracak?

Deneyim:

Sektöründe öncü firmalarda alanında uzman kişilerin deneyimlerini dinleyip aklınızdaki tüm sorulara cevap bulabileceksin.

Network:

Gelecekte bu sektörlerde yer almak istiyorsan alanında en iyi şirketlerden taktikler alacak ve kendi kariyer yolculuğuna yatırım yapacaksın.

Gelişim:

İlgi duyduğun alanlardaki konular hakkında kariyerini şekillendirebilecek ve bu alandaki profesyoneller ile bir araya gelme fırsatı yakalayacaksın.

Katılım Sertifikası:

Etkinliğe katılım gösteren öğrenciler katılım sertifikası almaya hak kazanacaklardır. 

Uzun bir aranın ardından ikinci kez hibrit olarak gerçekleşecek olan etkinliğimize fiziki katılımlar 300 kişi ile sınırlıdır. Eş zamanlı olarak web sitemiz üzerinden de yayınlanacak olan etkinliğe, sektöre ilgi duyan herkes online olarak da katılım sağlayabilecektir.

Sınırlı sayıda katılımcıyla ücretsiz olarak gerçekleşecek olan bu eşsiz etkinlikte yerinizi almak için aşağıdaki butona tıklayarak başvuru yapabilirsiniz.

- Etkinliğimiz sertifikalıdır.

Etkinlik Programı:

1. Oturum - 10:00 - 10:30: Elif Yirmibeş - Vodafone Product Perf. & Innovation Hub Senior Manager

2. Oturum - 10:30 - 11:00: Dr.Caner Şentürk - Turkish Aerospace Yapısal Tasarım Mühendislik Müdürü

3. Oturum - 11:30 - 12:00: Nazlı Ağaçkakan Basbug Group İnsan Kaynakları Yöneticisi & Altuğ Kayar Basbug Group İş Geliştirme & Proje Yöneticisi

4. Oturum - 12:00 - 12:30: Orhan Sözer - Bosch Bursa Güç Aktarma Çözümleri Üretim Kısım Yöneticisi

5. Oturum - 13:00 - 13:30: Murat Çamkoru - ETİ Satın Alma Grup Müdürü

6. Oturum - 15:30 - 16:00: Ali Barış Bingüler - Evam VP Software Development

7. Oturum - 16:00 - 16:30: Ersin Gökçen - Şişecam Düzcam Mersin Fabrikası, İşlenmiş Camlar Üretim Müdürü

8. Oturum - 16:30 - 17:00: Tuğba Kurtuluş Kara - Society 5.0 Enstitüsü Kurucu Başkan

 

Başvur


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.