Öğrenci Kariyeri Banner

Not Tutarken İşinizi Kolaylaştıracak 6 Uygulama!

Not Tutarken İşinizi Kolaylaştıracak 6 Uygulama!

Hayatımızın her anında işimizi kolaylaştıran mobil uygulamalar not tutmak istediğimizde de bize yardımcı oluyor. Sizler için hem Android hem de iOS platformları için sunulan en iyi 7 not tutma uygulamasını derledik.

Evernote

En popüler not tutma uygulamalarından Evernote, sadece bir mobil uygulama olarak değil, Android ve iOS'in yanı sıra Mac ve Windows platformlarında da kullanılabilen ir uygulama. Evernote'un, ücretli ve ücretsiz versiyonları mevcut.

Google Keep

Google'ın not tutma uygulaması olan Keep, oldukça renkli bir uygulama. Hem listeler oluşturmanıza hem de notlar tutmanıza yarayan Keep uygulaması işlerinizi oldukça kolaylaştıracak.

OneNote

Microsoft'un not uygulaması olan OneNote, uygulama içerisinde yapacağınız çizimlerle not tutmanıza imkan sağlıyor. OneNote, Evernote uygulaması gibi Mac ve Windows platformlarına da destek veriyor.

Simplenote

Sadece 22 MB'lık küçük boyutlarıyla öne çıkan Simplenote, oldukça sade ve düzenli bir tasarıma sahip.

Any.Do

Oldukça işlevsel bir uygulama olan Any.Do, sadece not tutmak için değil takvim ve hatırlatıcı olarak da kullanabilirsiniz. Mobil platformların en başarılı not tutma uygulamalarından olan Any.Do, Google Calendar, Outlook ve Microsoft Exchange gibi önemli servislerle de senkronize bir şekilde çalışabiliyor.

Todoist: To-Do List

Özellikle çevrimdışı kullanım desteği vermesiyle bilinen Todoist: To-Do List, uzun süredir verimlilik kategorisinin en beğenilen uygulamaları arasında.

Kaynak


Merve Akbağ

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Merve Akbağ..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.