Öğrenci Kariyeri Banner

Netflix Türkiye‘ye Gelen Zam Dudak Uçuklattı!

Netflix Türkiye‘ye Gelen Zam Dudak Uçuklattı!

Online dizi ve film platformu Netflix bu sefer de zamlarıyla gündemde. Çoğu haber sitesinde yer alan rakamlara göre Netflix paketlerine %50 civarı zam yapılmış durumda. Kullanıcılara göre de bu sayılar ülke durumuna göre çok yüksek. Zam açıklamasını Netflix sözcüsü şöyle duyurdu: “Türkiye’deki içerik kütüphanemizi zenginleştirmek ve hizmet kalitemizi daha da arttırmak için üyelik ücretlerimizi güncelliyoruz. Bu değişiklikle birlikte, her yaşa ve zevke uygun yapımları üyelerimizin hayatına keyif katan bir eğlence deneyimiyle birlikte sunmaya devam edeceğiz.”

Artık her 5 kişiden 4’ü Netflix kullanıyor. Hatta bazı izleyiciler dizi önerisi alsa bile Netflix’te yoksa izlemiyor bile. Netflix’in şu anda Türkiye’de 3 milyon abonesi bulunuyor. Ama zamlarla her şey değişebilir.

netflix içerik

ZAM DÜN HAYATA GEÇTİ!!

Netflix  sözcüsünden yapılan yazılı açıklamada, "4 Mart'tan itibaren hayata geçireceğimiz aylık ücretlerimizi şöyle şekillendirdik: Temel plan 26,99 TL, Standart plan 40,99 TL, Özel plan ise 54,99 TL. Her zaman olduğu gibi üyelerimiz kendileri için en uygun seçeneği sunduğumuz bu üç plan arasından tercih edebilecek” denildi.


Alize Kara

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Alize Kara..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.