Öğrenci Kariyeri Banner

Netflix Türkiye Fiyatlarına Bir Zam Daha!

Netflix Türkiye Fiyatlarına Bir Zam Daha!

Netflix Türkiye, nisan ayındaki dev zammın ardından bugün abonelik ücretlerine yeni bir kez daha zam yaptı. Yeni fiyat güncellemesiyle birlikte en ucuz Netflix paketinin fiyatı 45,99 TL'ye yükseldi.

Henüz geçtiğimiz nisan ayında abonelik ücretlerine ciddi oranda bir zam yapan Netflix, devamlı zamlarla karşıladığımız eylül ayında bir darbe de ben vurayım diyerek fiyatlarına bir kez daha güncelleme yaptı. Netflix Türkiye, tüm üyelik paketlerinde yüzde 20 oranında zam gerçekleştirdi.

Netflix Türkiye’nin paket fiyatları, 480p SD video kalitesi sunan temel paket için 45,99 TL, 1080p FullHD video kalitesi sunan standart paket için 69,99 TL ve 4K+HDR video kalitesi sunan özel paket için 93,99 TL oldu. Netflix'in eski ve güncel abonelik fiyatları şu şekilde yenilendi:

Netflix Türkiye Abonelik Fiyatları

  • Temel paket (480p çözünürlük): 37,99 TL -> 45,99
  • Standart paket (1080p çözünürlük): 57,99 TL -> 69,99
  • Özel paket (4K+HDR çözünürlük): 77,99 TL -> 93,99
     

Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

1 Yorum

  • Emre Çakırbaş

    Öğrenciler için abonelik sistemi yapsalar güzel olabilir, Ana dili ingilizce olmayan öğrenciler faydalanabilir, amazon prime da güzel tavsiye ederim

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.