Öğrenci Kariyeri Banner

Netflix Türkiye'den Abonelik Ücretlerine Büyük Zam!

Netflix Türkiye'den Abonelik Ücretlerine Büyük Zam!

Dünyanın en popüler çevrimiçi dizi ve film izleme platformlarından biri olan Netflix, Türkiye'deki paket fiyatlarına ciddi oranda zam yaptı. Yeni zammın ardından en düşük paketin fiyatı 63,99 TL'ye yükseldi.

Ülkemizde birçok platform ve şirket fiyatlarına düzenli aralıklarla zam geçekleştiriyor. En çok tercih edilen platformlardan biri olan Netflix de geçtiğimiz aylarda bir zam gerçekleştirmişti. Kullanıcılar henüz bir önceki zamma alışamamışken şirketten bir zam haberi daha geldi.

Yüzde 40 Zam Yapıldı!

Yeni yıla hızlı bir giriş yapan Netflix Türkiye, paket fiyatlarını yüzde 40 civarında artırdı. Zamla birlikte platformun en düşük paketinin fiyatı 44,99 TL'den 63,99 TL'ye yükseldi. Netflix'in en yüksek abonelik paketinin fiyatı 130,99 TL'ye çıktı.

Bu yeni zamla birlikte şirket, 10 ay içerisindeki 3'üncü zammını gerçekleştirmiş oldu. Eylül ayında yapılan zamla birlikte 44,99 TL'ye yükseltilen Temel Plan, yeni zamla birlikte 63,99 TL oldu. 69,99 TL olan Standart Plan ise 97,99 TL olarak güncellendi. Netfflix'in en yüksek abonelik paketi olan Özel Plan ise 130,99 TL oldu.

Ultra HD görüntü kalitesi sunan tek üyelik türü olan Özel Plan, böylelikle  93,99 TL'den 130,99 TL'ye çıkmış oldu.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.