Öğrenci Kariyeri Banner

Netflix'ten Şok Eden Karar: Popüler Dizi İptal Edildi!

Netflix'ten Şok Eden Karar: Popüler Dizi İptal Edildi!

Dark’ın yaratıcıları tarafından hayata geçirilen ve büyük bir beklentiyle yayın hayatına başlayan 1899, Netflix’te yayına girdikten sonra birçok kişi tarafından beğeni ile takip edilmişti. Ancak dizinin arkasındaki isimler Baran bo Odar ve Jantje Friese, yaptıkları açıklamayla dizinin yeni sezonlarının çekilmeyeceğini duyurdu.

İlk olarak 2017 yılında yayınlanan Dark dizisinin yapımcıları Baran bo Odar ve Jantje Friese, 1899 dizisinden de oldukça umutluydu. İzleyicide de büyük bir merak uyandıran dizi, Kasım ayında yayınlanmıştı. Birçok kişi tarafından beğenilen 1899 dizisi ile ilgili ise sevenlerini üzen yeni bir gelişme yaşandı.

Yapımcılar Veda Haberini Duyrudu!

17 Kasım’da ilk sezonu ile Netflix’te yayınlanan gizem dolu hikayenin yapımcıları, Instagram hesaplarından yaptıkları duyuru ile dizinin yeni sezonlarının gelmeyeceğini açıkladı. 

Ortak yapımcılar Baran bo Odar ve Jantje Friese’ın Instagram hesabından yaptıkları açıklama şu şekilde;

"1899'un yenilenmeyeceğini üzülerek söylemek zorundayız. Bu inanılmaz yolculuğu Dark'ta yaptığımız gibi 2. ve 3. sezonla bitirmeyi çok isterdik. Ancak bazen işler planladığınız gibi gitmez.

Hayat böyle bir şey. Bunun milyonlarca hayranımızı hayal kırıklığına uğratacağını biliyoruz. Ancak bu harika maceranın bir parçası olduğunuz için size tüm kalbimizle teşekkür etmek istiyoruz. Sizi seviyoruz. Asla unutmayın." 

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.