Öğrenci Kariyeri Banner

Netflix'ten İşinizi Kolaylaştıracak Yenilik!

Netflix'ten İşinizi Kolaylaştıracak Yenilik!

Netflix'in yeni "Listem" filtreleme özelliği ile içerikleri kategorilemek ve hangilerini izleyip hangilerini izlemediğinizi anlamak kolaylaşacak. 

Netflix, Pazartesi günü iOS ve Android uygulaması üzerinde, kullanıcıların daha sonra izlemek istedikleri film ve dizileri kaydetmelerini sağlayan "Listem" özelliğini iyileştiren ve geliştiren bir güncelleme duyurdu. Bu güncellemeyle birlikte, "Listem"e kaydedilen içerikler artık kategorilenebilecek. Bu sayede kullanıcıların istedikleri içerikleri bulması kolaylaşacak.

Özellik birçok filtre seçeneği sunuyor. Örneğin, başlıkları yayınlanma tarihine, alfabetik sıraya ve içeriğin listeye eklendiği tarihe göre sıralayabileceksiniz.

Yeni "Listem" Özelliğini Nasıl Kullanabiliriz?

"Filmler" ve "Belgeseller" gibi filtrelerin dışında, aynı zamanda kullanıcının izlemeye başladığı veya başlamadığı şeklinde kategorilenen "Başlamadım" ve "Başladım" gibi bazı kullanışlı filtreler de mevcut.

Bu özellikten önce "listem" kısmında herhangi bir filtreleme özelliği yoktu. Kullanıcılar belli içerikleri bulmak için listenin hepsini gezmek zorundaydı. 

Yeni özellikte filtrelere, listeden içeriği hızlı bir şekilde silmek için yeni bir kaydırma hareketi de ekleniyor.

Yeni "listem" özelliği şimdilik Android kullanıcılarına sunuluyor. iOS'a ise önümüzdeki haftalarda gelmesi bekleniyor.

Kaynak

 

 


Kardelen Özen

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Kardelen Özen..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.